HUIS VERBOUWEN UTRECHT

LAAT UW HUIS VAKKUNDIG VERBOUWEN IN UTRECHT

Wilt u binnenkort uw huis verbouwen in Utrecht en zoekt u hiervoor een betrouwbare aannemer? Kies dan voor de kennis en kwaliteit van Hako Bouw. Al zeer veel jaren streeft ons bedrijf ernaar om klanten te voorzien van goede kwaliteit bij de verbouwing van woningen. Daarnaast vinden wij directe communicatie en een effectieve samenwerking met opdrachtgevers van essentieel belang.

Alleen dan kunnen wij voor u het bouwproject realiseren dat u voor ogen heeft. Naast een huis verbouwen of renoveren in Utrecht kunt u ons voor meer bouwprojecten benaderen. Denk aan nieuwbouw, service & onderhoud, renovatie, woningbouw en utiliteitsbouw.

Informatie opvragen?  BEPAAL WAT VOOR HUIS U WILT

  Als u uw huis wilt verbouwen of renoveren in Utrecht, heeft u waarschijnlijk al in gedachten hoe uw huis eruit moet zien. Hako Bouw zet graag alles op alles om ervoor te zorgen dat u het huis van uw wensen krijgt. Om dit te realiseren werken wij samen met diverse gespecialiseerde leveranciers van tegels, sanitair en andere materialen. U kunt bij elke leverancier bekijken wat zij aanbieden in de showrooms.

  Uiteraard kunt u ook goede ideeën opdoen voor uw droomhuis. Als u een bezoek wilt brengen aan de showrooms, is dit altijd op afspraak. Zo krijgt u een persoonlijke service en passend advies. Tijdens deze afspraken kunt u aangeven wat u voor ogen heeft en bespreken we de mogelijkheden die we kunnen bieden tijdens uw huis verbouwen in Utrecht.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  ONTWERP OP MAAT VOOR UW WONING

  Wanneer u uw huis gaat verbouwen in Utrecht kunt u altijd kiezen voor standaard opties. Maar als u wilt dat uw volledige woning geheel in uw stijl is, dan helpen we u graag dit te realiseren. We beginnen met het maken van een ontwerp op maat. Hierin verwerken we al uw specifieke wensen en proberen we met u nieuwe mogelijkheden te ontdekken zodat uw huis nèt even wat anders wordt.

  Zo krijgt u altijd een huis die helemaal bij u past. Of het nu gaat om een uitbouw, verbouw of renovatie van uw woning, wij zijn uw partner. Uiteraard houden we rekening met uw budget en de technische mogelijkheden. Wanneer we het ontwerp samen hebben afgerond ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte.

  KIES ONS BOUWBEDRIJF VOOR HET VERBOUWEN VAN UW HUIS IN UTRECHT

  Wanneer u ons uw huis laat verbouwen in Utrecht, krijgt u de woning van uw dromen. Passend binnen de mogelijkheden en budget.

  Uiteraard kunt u ons ook benaderen wanneer u een huis wilt verbouwen in Utrecht volgens standaard opties.

  Hako Bouw werkt voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en gemeenten. Neem contact op via: 030-6080099 of verkoop@hakobouw.nl

  HUIS VERBOUWEN UTRECHT

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct