Wat kost
een huis bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u graag weten wat het kost om een nieuw huis te bouwen? Om u meer inzicht te geven in de prijzen en wat het per m3 kost om een huis te bouwen, heeft Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw de woningcalculator ontwikkeld. U berekent hiermee exact wat de kosten zijn voor het bouwen van het door u gekozen huis.

Wat het kost om een huis te bouwen (per m3)

Als u interesse heeft in de kosten van het bouwen van een huis en u laat uw gegevens bij ons achter, dan ontvangt u direct per e-mail een offerte met de prijs. Hiermee weet u precies wat het kost om een huis te bouwen per m3. In deze begroting zijn de bijkomende kosten voor het bouwen van een huis, zoals die van een architect, constructeur en vergunningsaanvraag, meegenomen. Zo krijgt u een overzichtelijke prijs die een compleet beeld schetst voor het bouwen van een woning.

OFFERTE AANVRAGEN?

hako mensen

Houd de kosten voor het bouwen van een huis laag dankzij een basisontwerp

  • Wat kost een huis bouwen per m3 bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw? Wij houden de kosten laag en vragen geen astronomische bedragen voor de bouw van een nieuw huis, of het nu gaat om de prijs voor het bouwen van een woning in Nieuwegein, Utrecht of ergens anders in Nederland. Wij hebben namelijk al een hoop voorwerk verricht! Samen met de specialisten van Station-D Architects realiseerden wij voor zeer gewilde woningtypes een basisontwerp. Zo hebben wij een format liggen voor een:

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

Ga voor een huis dat voldoet aan uw verwachtingen

Als u interesse heeft in een van onze bestaande woningtypes, pakken wij eenvoudig onze voorbedachte ontwerpen erbij om de prijs voor het bouwen van een huis te drukken. Bij elk ontwerp houden wij rekening met uw exacte wensen. Mocht u wat willen veranderen of uitbreiden, dan zijn onze ontwerpen dusdanig ingenieus opgesteld, dat er meestal geen extra vergunning nodig is! Hierdoor blijft de prijs betaalbaar en gaat het bouwen een stuk sneller dan bij een woning die ‘from scratch’ wordt ontworpen.

Laat een investeringsbegroting opmaken

Om niet voor verrassingen te komen te staan, is het van belang dat u een goede investeringsbegroting maakt. In de bijlage die u ontvangt na het berekenen van wat het kost om een huis te bouwen per m3, vult u de bijkomende kosten zoals tuinaanleg, grondprijs en dergelijke in. De investeringsbegroting geeft een duidelijk beeld van de kosten die u kunt gebruiken bij de gesprekken met uw bank. Heeft u nog wat vragen over onze diensten of prijzen? Of wilt u graag alvast een persoonlijk gesprek met ons aangaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-6080099. E-mailen kan ook; dit mag naar info@hakobouwmontfoort.nl. Als wij uw gewenste huis mogen bouwen, is de prijs minstens net zo indrukwekkend als de woning zelf.