huis
bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw is dé bouwspecialist die u zoekt als u een huis wilt bouwen. Al sinds 1977 realiseren wij de meest uiteenlopende woningen in het hele land. Hierbij gaan wij te allen tijde vakkundig te werk om u van uw droomwoning te voorzien. Ontdek wat onze professionals uit Nieuwegein voor u kunnen betekenen!

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Een huis van een woningtype naar wens laten bouwen

Als specialist in duurzame woningbouw bent u verzekerd van een duurzame woning wanneer u ons uw huis laat bouwen. De huizen worden bovendien gerealiseerd tegen een betaalbare prijs, ongeacht wat voor huis het is. Wij hebben verschillende basisontwerpen voor uiteenlopende woningtypes ontwikkeld. Wilt u graag een standaardhuis bouwen? Of ligt uw voorkeur toch bij het bouwen van een bijzonder huis, bijvoorbeeld een herenhuis of een notariswoning? Laat het ons weten en wij voorzien u van een prachtig, compleet ontwerp.

Benader ons met uw wensen

Benader ons als u uw huis wilt laten bouwen door Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, dan delen wij graag het basisontwerp met u. Indien u graag nog eigen inzichten aan wilt brengen in het ontwerp, is dit ook mogelijk. Wij helpen u dan graag een huisontwerp op maat te maken. Heeft u vragen? Stel ze dan door te bellen naar 030 6080099 of door een e-mail te sturen naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING