Huis bouwen prijs

Wilt u een huis laten bouwen en bent u benieuwd naar de prijs?

Als wij, Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, een huis bouwen, valt de prijs altijd reuze mee. Dat komt omdat wij werken wij basismodellen. Dit betekent niet dat wij dertien-in-een-dozijn-huizen bouwen. U kunt uw droomhuis namelijk exact naar uw wensen aanpassen.

Maar omdat we alle basismaterialen beschikbaar hebben en de bouwwijze er van tot in de puntjes beheren, kunt u in no-time wonen in uw nieuwe huis. Benieuwd? Laat ons uw nieuwe huis bouwen!

Informatie opvragen?  Welke prijs betaalt u voor een nieuw huis?

  Om u meer inzicht te geven in wat het kost om een woning te realiseren, hebben wij de woningcalculator ontwikkeld. U berekent hiermee exact wat de kosten zijn voor de bouw van de door u gekozen woning. Om niet voor nadelige, financiële verassingen te komen te staan, is het van belang dat u een goede investeringsbegroting maakt. Wanneer u uw gegevens bij ons achterlaat, ontvangt u direct een offerte en een ontwerp per e-mail.

  In deze begroting zijn de bijkomende kosten van de architect, constructeur en vergunningsaanvraag al meegenomen. Ook kunt u meteen de bijkomende kosten invullen, bijvoorbeeld voor tuinaanleg en de grondprijs. Wacht niet langer. Vraag meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan.

  Laat ons uw favoriete woning bouwen

  Samen met de specialisten van Station-D Architects hebben wij voor zeer gewilde woningtypes een basisontwerp gerealiseerd. Zo hebben wij een format liggen voor een moderne villa, een riante notariswoning en een landelijke woning. Bij elk ontwerp hebben wij er rekening mee gehouden dat u het ontwerp wellicht wat wilt veranderen of uitbreiden.

  Onze ontwerpen zijn dusdanig ingenieus opgesteld, dat er meestal geen extra vergunning nodig is voor een verandering of uitbreiding. Wat onze aanpak bijzonder maakt, is dat u onze ontwerpen precies naar uw wens kunt aanpassen. Hierdoor blijft de totaalprijs betaalbaar en verloopt de bouw een stuk sneller dan bij een woning die ‘from scratch’ wordt ontworpen.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  UW VOORDELEN BIJ HAKO BOUW

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zelf uw woning berekenen
  • Mooie basisontwerpen
  • Garantiewoning

  Voor een lage prijs een huis laten bouwen: het kan!

  Als u op zoek bent naar een specialist die voor u een woning kan bouwen tegen een betaalbaar tarief, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren eerlijke prijzen, omdat wij een hoop werk al eerder voor u verricht hebben. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan! Heeft u nog wat vragen over onze diensten? Of wilt u graag alvast een persoonlijk gesprek met ons aangaan? Bel dan naar 030-6080099. Mailen mag naar info@hakobouw.nl. Als wij uw gewenste huis mogen bouwen, is de prijs minstens net zo indrukwekkend als de woning zelf!

  Huis bouwen prijs Hakobouw Montfoort

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct