Hako

Huis bouwen kosten

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Verzendicoon

Laat ons betaalbaar uw huis bouwen

Als u een huis laat bouwen, moeten de kosten natuurlijk niet te hoog uitvallen. U wilt het liefst voor een betaalbaar bedrag en binnen een korte tijd over uw droomhuis beschikken. Schakel daarom Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in. Wij kunnen de kosten voor uw nieuwe woning laag houden, doordat wij voor verschillende type woningen een basismodel hebben ontwikkeld. Uiteraard volledig aanpasbaar aan uw wensen en eisen. Heeft u interesse in zo’n nieuw, uniek en betaalbaar huis? Wij komen graag uw nieuwe woning bouwen!

Wat kost het om een huis te bouwen?

Met onze speciaal ontwikkelde woningcalculator kunt u in één oogopslag zien wat het kost als wij een geheel nieuwe woning voor u realiseren. Alle kosten voor de bouw zijn hierin opgenomen. Zo komt u straks niet voor vervelende, financiële verrassingen te staan. Wij vragen u eerst een goede investeringsbegroting te maken. Dit doet u door uw gegevens aan ons door te geven. Geef direct aan of u bijkomende zaken meegenomen wilt hebben in deze begroting, zoals de grondprijs en tuinaanleg. U ontvangt van ons vervolgens per e-mail een heldere offerte en een ontwerp. In deze offerte hebben wij ook eventuele bijkomende kosten meegenomen, waaronder die van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag die offerte aan!

Wat kost een huis bouwen

Huis bouwen kosten

Hoe het bouwen van uw huis zo voordelig kan zijn

Dat wij geen astronomische bedragen vragen, komt omdat wij al een hoop voorwerk hebben verricht. Wij hebben namelijk al voor verschillende type huizen een basisontwerp klaarliggen. Deze hebben we samen met de architecten van Station-D Architects gemaakt. Als u een notariswoning wenst, interesse heeft in een moderne villa of graag wilt wonen in een landelijke woning, pakken we eenvoudig ons basisontwerp erbij. Dit ontwerp kunt u uiteraard precies zo aanpassen of uitbreiden als u wenst. Omdat wij al een hoop denk- en ontwerpwerk in het voren hebben verricht, hoeft u hier geen dure kosten meer over te betalen. Bent u al overtuigd van onze aanpak?

Wat voor een huis mogen wij bouwen voor lage kosten?

Als u ons inschakelt voor de bouw van uw nieuwe woning, kost dit u stukken minder dan bij een ander bouwbedrijf of via een dure architect. Onze prijzen zijn eerlijk, onze communicatie is helder en onze planning is uiterst overzichtelijk. U weet dus meteen waar u aan toe bent bij ons. Wacht niet langer en vraag die vrijblijvende offerte aan! Wilt u ons eerst nog wat vragen stellen? Bel dan naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl. Laat ons uw huis bouwen, want onze kosten vallen enorm voordelig uit!