Herenhuis nieuwbouw

Nieuwbouw herenhuis laten bouwen

Wilt u graag in een herenhuis wonen en heeft u een voorkeur voor nieuwbouw? Dan schakelt u Hako Bouw in. Wij zijn gevestigd in Nijkerk, maar voeren nieuwbouwprojecten in het hele land uit. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, bent u verzekerd van een prachtige, unieke woning die aan al uw wensen voldoet. Kies dus voor een nieuwbouw en laat uw herenhuis realiseren!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP

Kiest u voor nieuwbouw en wilt u een prachtig, luxe herenhuis laten bouwen? Neem dan direct contact met ons op om uw bouwwensen te bespreken. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte indien u ons benadert via 030 6080099 of verkoop@hakobouw.nl.

U LAAT UW HERENHUIS NIEUWBOUW GEHEEL NAAR UW SMAAK BOUWEN

Wij maken standaard gebruik van een basisontwerp bij het bouwen van een herenhuis. Dit ontwerp past u eenvoudig aan naar uw eigen wensen en voorkeuren. Wilt u een grote voordeur in het midden van uw nieuwbouw herenhuis? Of heeft u behoefte aan een grote slaapkamer? De mogelijkheden zijn erg divers bij ons! Uiteraard speelt uw budget ook een rol bij de bouw van uw droomhuis en is het van belang of uw herenhuis vrijstaand is of niet. De kosten voor een vrijstaande woning liggen vanzelfsprekend hoger dan bij een niet-vrijstaand huis.

Wat kost een huis bouwen?

Start direct