Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u graag in een herenhuis wonen en heeft u een voorkeur voor nieuwbouw? Dan schakelt u Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein, maar voeren nieuwbouwprojecten in het hele land uit. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, bent u verzekerd van een prachtige, unieke woning die aan al uw wensen voldoet. Kies dus voor een nieuwbouw en laat uw herenhuis realiseren!

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

U laat uw herenhuis nieuwbouw geheel naar uw smaak bouwen

Wij maken standaard gebruik van een basisontwerp bij het bouwen van een herenhuis. Dit ontwerp past u eenvoudig aan naar uw eigen wensen en voorkeuren. Wilt u een grote voordeur in het midden van uw nieuwbouw herenhuis? Of heeft u behoefte aan een grote slaapkamer? De mogelijkheden zijn erg divers bij ons! Uiteraard speelt uw budget ook een rol bij de bouw van uw droomhuis en is het van belang of uw herenhuis vrijstaand is of niet. De kosten voor een vrijstaande woning liggen vanzelfsprekend hoger dan bij een niet-vrijstaand huis.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Kiest u voor nieuwbouw en wilt u een prachtig, luxe herenhuis laten bouwen? Neem dan direct contact met ons op om uw bouwwensen te bespreken. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte indien u ons benadert via 030 6080099 of verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING