Herenhuis bouwen

Kies voor een eigen, unieke traditionele woning

Wilt u graag een traditionele woning laten bouwen? Schakel dan de vakmensen van Hako Bouw in. Wij kunnen precies de woning voor u bouwen die u wenst. Met die traditionele charme, maar volgens de nieuwste eisen en mogelijkheden in de bouw. Wij realiseren uw ideale traditionele woning in een korte tijd, volledig volgens uw wensen en binnen uw budget. Kortom, laat ons een riant woning voor u bouwen!

Informatie opvragen?  Laat ons de woning van uw dromen bouwen

  Dankzij onze ingenieuze aanpak kunnen wij voor u uw ware droomhuis realiseren. Hierdoor kunt u precies dat herenhuis laten bouwen waar u al jaren van droomt. Zo één met een grote voordeur die in het midden van de woning is geplaatst bijvoorbeeld. En wat dacht u van een royale overloop met vide?

  Elk basisontwerp van ons kan vergunningsvrij en relatief eenvoudig worden aangepast en uitgebreid. Hierbij staan uiteraard uw wensen en budget centraal.

  Voordat we beginnen met bouwen

  Onze samenwerking begint met een eerste gesprek waarin u uitgebreid uw wensen bij ons neerlegt. Wij tonen u onze basisontwerpen en u geeft aan wat u eventueel eraan gewijzigd wilt hebben. Denk aan een riante veranda, een praktische uitbouw of een vrijstaande garage bijvoorbeeld.

  Wij luisteren aandachtig naar hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien. Vervolgens stellen wij een schetsontwerp op dat we in ons tweede gesprek verder uitwerken tot een officieel bouwplan. U ontvangt dan meteen een vrijblijvende open begroting, zodat u een helder overzicht heeft van wat er staat te gebeuren.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  De voordelen van Hako Bouw

  Door het lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant is kwaliteit en zekerheid binnen onze onderneming een vanzelfsprekendheid.

  Hako Bouw heeft verschillende voordelen:

  • Berekenen van uw eigen woning
  • Scherpe prijs
  • Duidelijke afspraken
  • Kwaliteit
  • Vertrouwen
  • Mooie basisontwerpen
  • Woongarantie

  Wij ontzorgen u tijdens het gehele traject

  Naast dat wij het basisontwerp aanleveren en de gehele bouw verzorgen, halen wij u graag nog meer stappen uit handen. Dan bent u ervan verzekerd dat het tijdig en op de correcte wijze gebeurt. Laat ons daarom zorg dragen voor de controle op voorschriften en vergunningen. Laat ons het ontwerp testen op de eisen van de welstand. Laat ons het bouwplan voorleggen bij de gemeente. En laat ons de bouwvergunning en bijbehorende rapporten indienen. Dit geeft u de tijd en ruimte alvast op zoek te gaan naar uw gewenste sanitair, tegels, stenen, etc. De volgende stap: het bouwen van uw ideale herenhuis!

  Schakel ons in om uw gewenste herenhuis te bouwen

  U begrijpt, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een bouwbedrijf voor het bouwen van uw eigen, unieke herenhuis. Neem direct contact op met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouw.nl. Laat ons precies dat herenhuis bouwen dat aan al uw wensen voldoet!

  Herenhuis laten bouwen door Hakobouw

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct