Herenhuis bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u graag een klassiek herenhuis laten bouwen? Schakel dan de vakmensen van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in. Wij kunnen precies de woning voor u bouwen die u wenst. Met die traditionele charme, maar volgens de nieuwste eisen en mogelijkheden. Wij realiseren uw ideale herenhuis in een korte tijd, volledig op basis van uw wensen en binnen uw budget. Kortom, laat ons een riant herenhuis voor u bouwen!

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Laat uw dromen in vervulling gaan door een herenhuis te laten bouwen

Dankzij onze ingenieuze aanpak kunnen wij voor u uw ware droomhuis realiseren. Voor bijzondere woningtypes hebben wij volledig aanpasbare basisontwerpen ontwikkeld. Hierdoor kunt u precies dat herenhuis laten bouwen waar u al jaren van droomt. Zo één met een grote voordeur die in het midden van de woning is geplaatst bijvoorbeeld. En wat dacht u van een royale overloop met vide? Elk basisontwerp van ons kan vergunningsvrij en relatief eenvoudig worden aangepast en uitgebreid. Hierbij staan uiteraard uw wensen en budget centraal.

Uw wensen zijn altijd van groot belang

Onze samenwerking begint met een eerste gesprek waarin u uitgebreid uw wensen bij ons neerlegt. Wij luisteren aandachtig naar hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien. Vervolgens stellen wij een schetsontwerp op dat we in een tweede gesprek verder uitwerken tot een officieel bouwplan. U ontvangt dan meteen een vrijblijvende begroting, zodat u een helder overzicht heeft van wat er staat te gebeuren.

Neem contact op om uw droomhuis te laten bouwen

U begrijpt, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een bouwbedrijf voor het bouwen van uw eigen, unieke herenhuis. Neem direct contact op met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Laat ons precies dat herenhuis bouwen dat aan al uw wensen voldoet.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING