Hako

Herenhuis bouwen

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Kies voor een eigen, uniek herenhuis

Wilt u graag een klassiek herenhuis laten bouwen? Schakel dan de vakmensen van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw in. Wij kunnen precies de woning voor u bouwen die u wenst. Met die traditionele charme, maar volgens de nieuwste eisen en mogelijkheden in de bouw. Wij realiseren uw ideale herenhuis in een korte tijd, volledig volgens uw wensen en binnen uw budget. Kortom, laat ons een riant herenhuis voor u bouwen!

Laat ons de woning van uw dromen bouwen

Dankzij onze ingenieuze aanpak kunnen wij voor u uw ware droomhuis realiseren. Voor bijzondere woningtypes hebben wij namelijk volledig aanpasbare basisontwerpen ontwikkeld, samen met Station-D Architects.

Hierdoor kunt u precies dat herenhuis laten bouwen waar u al jaren van droomt. Zo één met een grote voordeur die in het midden van de woning is geplaatst bijvoorbeeld. En wat dacht u van een royale overloop met vide?

Elk basisontwerp van ons kan vergunningsvrij en relatief eenvoudig worden aangepast en uitgebreid. Hierbij staan uiteraard uw wensen en budget centraal.

Herenhuis bouwen

Voordat we beginnen met bouwen

Onze samenwerking begint met een eerste gesprek waarin u uitgebreid uw wensen bij ons neerlegt. Wij tonen u onze basisontwerpen en u geeft aan wat u eventueel eraan gewijzigd wilt hebben. Denk aan een riante veranda, een praktische uitbouw of een vrijstaande garage bijvoorbeeld.

Wij luisteren aandachtig naar hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien. Vervolgens stellen wij een schetsontwerp op dat we in ons tweede gesprek verder uitwerken tot een officieel bouwplan. U ontvangt dan meteen een vrijblijvende open begroting, zodat u een helder overzicht heeft van wat er staat te gebeuren.

Wij ontzorgen u tijdens het gehele traject

Naast dat wij het basisontwerp aanleveren en de gehele bouw verzorgen, halen wij u graag nog meer stappen uit handen. Dan bent u ervan verzekerd dat het tijdig en op de correcte wijze gebeurt. Laat ons daarom zorg dragen voor de controle op voorschriften en vergunningen.

Laat ons het ontwerp testen op de eisen van de welstand. Laat ons het bouwplan voorleggen bij de gemeente. En laat ons de bouwvergunning en bijbehorende rapporten indienen. Dit geeft u de tijd en ruimte alvast op zoek te gaan naar uw gewenste sanitair, tegels, stenen, etc. De volgende stap: het bouwen van uw ideale herenhuis!

Herenhuis bouwen

Schakel ons in om uw gewenste herenhuis te bouwen

U begrijpt, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een bouwbedrijf voor het bouwen van uw eigen, unieke herenhuis.
Neem direct contact op met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl.

Laat ons precies dat herenhuis bouwen dat aan al uw wensen voldoet!