Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u graag een klassiek nieuwbouw herenhuis laten bouwen in de regio Utrecht? Schakel dan Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uit Nieuwegein in. Wij kunnen precies het herenhuis bouwen dat u wenst; met de traditionele charme, maar volgens de nieuwste eisen en mogelijkheden. Bovendien realiseren we uw ideale herenhuis in een korte tijd, volledig op basis van uw wensen én binnen uw budget. Dankzij een samenwerking met ons geniet u binnenkort van uw prachtige droomhuis!

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Laat uw droom uitkomen door een nieuwbouw herenhuis te laten bouwen in regio Utrecht

Middels onze ingenieuze aanpak realiseren wij het huis van uw dromen voor u. Dankzij de volledig aanpasbare basisontwerpen die wij speciaal voor bijzondere woningtypes hebben ontwikkeld, kunt u precies het herenhuis laten bouwen waar u al jaren van droomt. Een huis met een grote voordeur die in het midden van de woning is geplaatst, bijvoorbeeld. En wat dacht u van een royale overloop met vide? Elk basisontwerp kunnen we vergunningsvrij en relatief eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Hierbij staan uiteraard uw wensen en budget centraal.

Uw wensen zijn altijd van groot belang

Onze samenwerking begint met een eerste gesprek waarin u uitgebreid uw wensen bij ons neerlegt. Wij luisteren aandachtig naar hoe uw gedroomde nieuwbouw herenhuis in Utrecht eruit moet komen te zien. Vervolgens stellen wij een schetsontwerp op dat we in een tweede gesprek verder uitwerken tot een officieel bouwplan. U ontvangt dan meteen een vrijblijvende begroting, zodat u een helder overzicht heeft van wat er staat te gebeuren tijdens het bouwen van uw herenhuis in Utrecht.

Schakel ons in en trek binnenkort in uw gedroomde nieuwbouw herenhuis in Utrecht

U begrijpt: u hoeft niet meer verder te zoeken naar een bouwbedrijf voor het bouwen van uw eigen, unieke herenhuis in de regio Utrecht. Neem direct contact op met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Bel hiervoor naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl. Laat ons precies dát nieuwbouw herenhuis in Utrecht bouwen dat aan al uw wensen voldoet!

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING