GPR-gebouw

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Indien u een duurzaam huis belangrijk vindt, is de software GPR-gebouw precies het hulpmiddel dat u zoekt. Hiermee heeft u direct inzicht in de duurzaamheid van een gebouw. Bent u nog niet bekend met GPR-gebouw? Onze professionals vertellen u er graag mee over. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw is de specialist op de woningmarkt die u zoekt.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Wat wordt er allemaal gemeten bij GPR-gebouw?

Wanneer u een huis wilt bouwen, biedt GPR-gebouw u op eenvoudige wijze inzicht in de duurzaamheid van uw woning. Dit meetinstrument meet de duurzaamheid aan de hand van vijf thema’s, namelijk:

  • Energie
  • Milieu
  • Gezondheid
  • Gebruikskwaliteit
  • Toekomstwaarde

De woning krijgt voor ieder thema een score, waarna de totale scores worden opgeteld. Deze totaalscore toont aan wat de kwaliteit is en in hoeverre er dus sprake is van een duurzame woning.

Ga met onze professionals in gesprek

Van nieuwbouw tot renovatie en van het maken van huisontwerpen tot informatie over duurzaamheid van woningen, wij beschikken over de benodigde kennis om u te ondersteunen. Heeft u interesse in de mogelijkheden van GPR-gebouw of wilt u meer weten over onze diensten? Ga dan met onze professionals uit Nieuwegein in gesprek. U bereikt ons eenvoudig als u belt naar 030 6080099 of een e-mail stuurt naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING