GPR Gebouw Utrecht

De software GPR Gebouw is precies het hulpmiddel dat u zoekt als u een duurzaam huis in Utrecht belangrijk vindt. Hiermee heeft u direct inzicht in de duurzaamheid van een gebouw. Bent u nog niet bekend met dit meetinstrument? Onze professionals vertellen u er graag mee over. Hako Bouw is dé specialist op de woningmarkt die u zoekt.

GPR GEBOUW BIJ UW DROOMHUIS IN UTRECHT

Wanneer u uw droomhuis wilt bouwen, bijvoorbeeld in Utrecht, biedt GPR Gebouw u op eenvoudige wijze inzicht in de duurzaamheid van uw woning. Dit meetinstrument meet de duurzaamheid aan de hand van vijf thema’s, namelijk:

  • Energie
  • Milieu
  • Gezondheid
  • Gebruikskwaliteit
  • Toekomstwaarde

De woning krijgt voor ieder thema een score, waarna de totale scores worden opgeteld. Deze totaalscore toont aan wat de kwaliteit is en in hoeverre er dus sprake is van een duurzame woning.

GA MET ONZE PROFESSIONALS IN GESPREK

Van nieuwbouw tot renovatie en van het maken van huisontwerpen tot informatie over duurzaamheid van woningen: wij beschikken over de benodigde kennis om u te ondersteunen. Heeft u interesse in de mogelijkheden van GPR Gebouw voor uw woning in Utrecht of wilt u meer weten over onze diensten? Ga dan met onze professionals uit Nijkerk in gesprek. U bereikt ons eenvoudig als u belt naar 030 6080099 of een e-mail stuurt naar info@hakobouw.nl.

Wat kost een huis bouwen?

Start direct