Geschiedenis testpagina

ONTDEK DE GESCHIEDENIS VAN ONS BOUWBEDRIJF

Wij zijn niet één van die vele bouwbedrijven die recent gestart zijn met goedkope, maar onbekwame krachten. Wij staan voor betrouwbaarheid, zekerheid en topkwaliteit. Als sinds 1977, het jaar dat Hako Bouw opgericht werd, verrichten we enorm veel diensten in Nieuwegein en omstreken.

Voor onze start hielden we ons het volgende doel voor: we willen kwaliteit leveren en een betrouwbare onderneming oprichten. Dit is volop gelukt. Inmiddels zijn we ook lid van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant. Zoek dus niet meer verder, maar kies ook voor onze hoogstaande kwaliteit, service en garantie.

Graafwerk
hakobouw-bedrijfsprofiel - Bewerkt

De geschiedenis van bouwbedrijf Hako Bouw

Wij zijn zeker niet één van die vele bouwbedrijven die recent gestart zijn met goedkope, maar onbekwame krachten. Hako Bouw is een bouwbedrijf dat staat voor betrouwbaarheid, zekerheid en topkwaliteit. Al sinds onze oprichting in 1977, verrichten we zeer veel diensten in Nieuwegein en omstreken.

Kwaliteit is het doel

Voordat we met ons bouwbedrijf startten, hielden we ons het volgende doel voor: een betrouwbare onderneming oprichten en kwaliteit leveren. Dit is ons volop gelukt en daar zijn we trots op. Inmiddels zijn we met Hako Bouw ook lid van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant. Wat betreft hoogstaande kwaliteit, service en garantie hoeft u dus niet verder te zoeken.

Woningbouw volgens standaardmodellen

In de afgelopen jaren zijn wij van veelzijdig woningbouwer op maat overgaan op het bouwen van woningen volgens standaardmodellen. Prefab bouwen heet dat. ‘Prefab’ is de afkorting van prefabricage, een inmiddels zeer populaire bouwmethode in Nederland. Hierbij worden veel onderdelen van een woning vooraf in een fabriek in elkaar gezet. Deze onderdelen worden daarna op het juiste tijdstip op de bouwplaats geleverd om de woning te bouwen. Een prefab woning bouwen vereist meer voorbereidingstijd, maar de daadwerkelijke bouwperiode is vaak korter dan bij traditionele bouwmethoden. Wij kunnen de kosten voor nieuwe woningen laag houden, doordat wij voor verschillende type woningen een basismodel hebben ontwikkeld. Mensen die een woning willen laten bouwen door Hako Bouw kunnen een online prijsberekening doen op onze website.

Standaard woningtypes bouwen

Samen met onze bouwpartner bouwen wij in heel Nederland een aantal typen standaardwoningen, zoals een:

 • Traditionele woning
 • Moderne notariswoning
 • Landelijke T-kap woning
 • Klassieke notariswoning
 • Jaren 30 woning
 • Eigentijdse woning
 • Moderne villa
 • Herenhuis

Voor alle typen woningen kunnen geïnteresseerden een prijsberekening maken met behulp van de woningcalculator op onze website. Zo weet iedereen meteen of een prefab woning laten bouwen door Hako Bouw binnen het budget past. In de begroting die wij aansluitend leveren, zijn de bijkomende kosten voor een huis bouwen, zoals die van een architect, constructeur en de vergunningsaanvraag meegenomen.

Samenwerking met bouwbedrijf Roelofs en Haase

Om ons dienstenpakket nog meer uit te breiden en te optimaliseren, zijn wij in 2019 een samenwerking gestart met het ervaren bouwbedrijf Roelofs en Haase uit Rijssen. Een stabiele bouworganisatie met ruim 100 jaar ervaring en een onberispelijke reputatie. Roelofs en Haase is zelfs in het bezig van het predicaat Hofleverancier!

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct