Energieneutrale woning bouwen

Energieneutrale woning op maat bouwen met Hako Bouw

Een energieneutrale woning bouwen is iets wat we tegenwoordig allemaal zouden moeten doen. Is dat voor u nog een functionele brug te ver? Verdiep u dan eens in de mogelijkheden die Hako Bouw u biedt als het gaat om energieneutraal bouwen. Hako Bouw maakt een energieneutrale woning bouwen voor veel mensen mogelijk. Wij beschikken over een aantal prachtige basisontwerpen van energieneutrale woningen die we voor u kunnen bouwen. Dankzij zo’n fraai ontwerp beschikt u snel, betaalbaar en zonder financiële verrassingen achteraf binnenkort over een duurzame woning. Uiteraard kunt u het ontwerp van de woning volledig naar uw wensen laten aanpassen. Laat ons vandaag nog weten hoe wij voor u een energieneutrale woning kunnen bouwen en wij gaan graag voor u aan de slag. U leest op deze pagina meer over de mogelijkheden van een duurzaam huis bouwen en wat de kosten daarvan zijn. Maar u kunt hiervoor natuurlijk ook direct contact opnemen met Hako Bouw. Wij informeren en adviseren u graag!

Duurzaam huis bouwen

De laatste jaren is de aandacht voor de factor duurzaamheid van bouwwerken enorm toegenomen. Daarom denkt Hako Bouw B.V. graag mee met onze opdrachtgevers en klanten als het gaat om energieneutrale woningen bouwen met gebruik van duurzame materialen. Als het gaat om toekomstbestendig bouwen lopen we bij Hako Bouw graag voorop.

Maatschappelijk verantwoord huizen bouwen

Wij kijken bepaald niet weg voor wat de maatschappij bezighoudt. Bij Maatschappelijk verantwoord Ondernemen (MVO) hoort wat ons betreft ook energieneutrale woningen bouwen. Daarom pakken wij onze projecten in overleg met onze klanten zo verantwoord mogelijk aan wat betreft het duurzaam gebruiken van bouwmaterialen. Zo gebruiken wij voor huizenbouw bijvoorbeeld FSC-hout en andere milieuvriendelijke materialen. Verder doen wij aan verantwoorde afvalscheiding. Dat is voor ons geen punt van discussie, maar eenvoudigweg een zeer goede gewoonte! Als u door ons een energiezuinige woning laat bouwen, berekenen en bouwen wij die volgens de BENG norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Sinds 1 januari 2021 geldt de BENG norm voor alle nieuwbouw woningen. Daarom voorzien wij die standaard van een warmtepomp met koelmodule en met zonnepanelen.

Welk type energieneutrale woning bouwen?

Welk type energieneutrale woning wilt u dat wij voor u bouwen? Wordt dat een landelijke T-kap woning of juist een moderne notariswoning? Of toch een Jaren 30 woning? Uit de basisontwerpen van woningen die wij voor u hebben ontwikkeld, kunt u kiezen uit woningen in een aantal bouwstijlen, van klassiek tot eigentijds. Elk basisontwerp kunnen wij vergunningsvrij en relatief eenvoudig voor u aanpassen en/of uitbreiden. Hierbij staan uiteraard altijd uw woonwensen en uw beschikbare budget centraal. Welk type energieneutrale woning heeft uw voorkeur?

Energieneutrale woning bouwen kosten

Wat mag een energieneutrale woning bouwen kosten? Vooropgesteld: wij houden de kosten voor een huis bouwen altijd zo laag mogelijk. Dat geldt dus ook voor een energieneutrale woning bouwen. Met onze speciaal ontwikkelde woningcalculator kunt u de kosten voor de bouw van een energieneutrale woning eenvoudig berekenen. In deze prijsberekening zijn ook alle kosten voor de bouw zelf opgenomen. Onverwachte financiële verrassingen hoeft u daarom nooit te verwachten. Wij vragen u om eerst een goede investeringsbegroting te maken door uw gegevens aan ons door te geven. U kunt dan ook meteen aangeven of u bijkomende zaken, zoals grondprijs en tuinaanleg, in de berekening meegenomen wilt hebben. Wij sturen u daarna per e-mail een helder opgestelde offerte voor de energieneutrale woning van uw voorkeur. In deze offerte staan ook eventuele bijkomende kosten vermeld: bijvoorbeeld van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies zo snel mogelijk voor overzicht en vraag snel die offerte voor een energieneutrale woning bouwen bij ons aan!

Waarom Hako Bouw?

Wij hebben het leveren van topkwaliteit en duurzaamheid in de bouw altijd voorop staan. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Bij elk project kunt u vertrouwen op goede samenwerking, heldere communicatie en een duidelijke bouwplanning. Wij ontzorgen u gedurende het hele bouwproces. Kortom: kiezen voor Hako Bouw BV voor het bouwen van een energieneutrale woning houdt het volgende in:

✔ Heldere afspraken

✔ Betrouwbaarheid

✔ Kwaliteit

✔ Mooie basisontwerpen

✔ Zelf uw woning berekenen

✔ Garantiewoning

Meer informatie over een modern huis bouwen

Om straks heerlijk te kunnen genieten van een energieneutrale woning en uw minimale CO2-footprint doet u er goed aan om de bouwspecialisten van Hako Bouw in te schakelen. Wij bouwen energieneutrale woningen in diverse stijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor een vrijstaande woning of voor een moderne villa? Neem voor meer informatie contact op met Hako Bouw via 030 608 00 99 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl.

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct