Eigen huis ontwerpen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u graag uw eigen huis ontwerpen? Dat kan bij ons! Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw beschikt over de kennis, ervaring én materialen om uiteenlopende typen woningen te bouwen. Dit doen wij volgens een basisontwerp, maar wij bieden u hierbij te allen tijde de mogelijkheid om zelf uw wensen en behoeften in te brengen. Zo werken we samen net zo lang aan het ontwerp totdat het in uw ogen helemaal perfect is. Is het gelukt om het huis van uw dromen naar eigen inzichten te ontwerpen? Dan laat u het bouwen van uw eigen woning met een gerust hart aan ons over.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Eenvoudig uw eigen huis ontwerpen in overleg met onze experts

Wij maken gebruik van een zeer flexibele werkwijze. Dit is in uw voordeel, omdat u zo uw eigen wensen bij het ontwerpen van uw huis probleemloos gerealiseerd ziet worden. Het basisontwerp dat wij gebruiken bij het bouwen van een woning, is eenvoudig aan te passen aan uw eigen wensen. U kiest voor een bouwstijl die aansluit bij uw eigen smaak en dankzij ons vakbekwame personeel, onze goede voorbereiding en snelle bouwmethode zijn wij de ideale specialist om uw woning te bouwen. Wanneer u een nieuwbouwhuis wilt bouwen, heeft u bij ons de keuze uit onder meer:

Bespreek de mogelijkheden om uw eigen woning te laten bouwen

Heeft u interesse in de diensten van ons bouwbedrijf uit Nieuwegein en wilt u graag een eigen huis ontwerpen in overleg met onze vakmensen? Maak dan direct een afspraak om uw ontwerpwensen te bespreken. Heeft u verder nog vragen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via 030 6080099 of verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING