Nieuw huis bouwen

Nieuw huis naar uw wensen bouwen

Wilt u een nieuw huis laten bouwen tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is Hako Bouw de partij voor u die uw nieuwe huis voor u kan realiseren. Wij beschikken over prachtige basisontwerpen voor nieuwe huizen. Dankzij zo’n fraai ontwerp van een mooi nieuw huis beschikt u snel, betaalbaar en zonder financiële verrassingen achteraf binnenkort over uw nieuwe droomhuis. Uiteraard kunt u uw woning volledig naar uw wensen door ons laten aanpassen. Laat ons vandaag nog weten hoe wij uw nieuwe huis kunnen bouwen. U leest op deze pagina meer over de mogelijkheden van een nieuw huis bouwen en wat de kosten daarvan zijn. Maar u kunt hiervoor natuurlijk ook direct contact opnemen met Hako Bouw. Wij adviseren u uiteraard graag!

Ontdek de mogelijkheden voor een nieuw huis bouwen

U kunt bij Hako Bouw de vele mogelijkheden ontdekken voor het laten bouwen van een nieuw huis. Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld, waaronder ook ontwerpen voor een modern, eigentijds huis. Wat uw wensen ook zijn; onze basisontwerpen zijn vergunningsvrij en relatief eenvoudig uit te breiden en aan te passen. Uiteraard zoeken wij sowieso voor u uit of voor het betreffende kavel bepaalde vergunningen of voorschriften gelden. We bespreken in ons eerste oriënterende gesprek uw woonwensen uitvoerig, zodat wij voor u een schetsontwerp kunnen maken. In ons tweede gesprek maken we van het verder uitgewerkte schetsontwerp een compleet bouwplan en ontvangt u van ons een compleet vrijblijvende open begroting. Dit totaaloverzicht geeft u een goed beeld van het te bouwen huis en het budget dat daarvoor nodig is.

Wat kenmerkt een nieuw huis?

U kunt een nieuw huis laten bouwen tegen kosten die voor de meeste mensen binnen handbereik liggen. In geen geval worden er concessies gedaan op de kwaliteit van de te bouwen woning. Zo is optimaal woonplezier altijd gegarandeerd. Het woningontwerp is sterk in zijn eenvoud en verrassend met diversiteit in aankleding. Uw ideale huis bouwen binnen uw budget biedt altijd de volgende voordelen:

✔️ Royale woonkamer

✔️Keuken of leefkeuken

✔️Minstens drie slaapkamers

Waarom een modern huis bouwen?

Een nieuw huis vinden op de woningmarkt is niet altijd makkelijk. Bij bestaande bouw is er meestal wel iets te ontdekken waar u minder – of niet – tevreden mee bent. Heeft u genoeg van het oeverloos zoeken naar een bestaand huis dat aan uw woonwensen voldoet? Dan heeft Hako Bouw voor u de oplossing door een huis te bouwen waar u van de nok tot aan de fundering helemaal tevreden mee bent.

Welk type modern huis laten bouwen?

Dankzij onze ingenieuze aanpak kunnen wij het door u gedroomde huis bouwen. Wat betreft de mogelijkheden en de kosten hebben wij volledig aanpasbare basisontwerpen ontwikkeld. Elk basisontwerp kunnen wij vergunningsvrij en relatief eenvoudig aanpassen en/of uitbreiden. Hierbij staan uiteraard altijd uw woonwensen en budget centraal. Naar welk huis gaat uw voorkeur uit?

Nieuw huis bouwen kosten

Wij houden de kosten voor een huis bouwen altijd laag. Met onze speciaal ontwikkelde woningcalculator kunt u in één oogopslag de prijs berekenen voor een huis bouwen binnen uw budget. In deze prijsberekening zijn ook alle kosten voor het huis bouwen opgenomen. Zo komt u nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan. Wij vragen u altijd om vooraf een goede investeringsbegroting te maken. Dit doet u door uw gegevens aan ons door te geven. Geef daarbij ook meteen aan of u bijkomende zaken, zoals de grondprijs, notaris, tuinaanleg, inrichting, badkamer, keuken, toilet en vloer en wandafwerking (behang en vloerbedekking), meegenomen wilt hebben in deze begroting. Wij sturen u daarna een e-mail met daarin een heldere offerte voor het huis bouwen en het budget. In deze offerte staan ook eventuele bijkomende kosten, waaronder die van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag die offerte voor een huis bouwen bij ons aan!

Meer informatie over een huis bouwen

Om straks heerlijk te kunnen genieten van een nieuw huis dat aan uw woonwensen voldoet, kunt u altijd de specialisten van Hako Bouw inschakelen. Wij bouwen vele soorten huizen in verschillende woningstijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor een moderne vrijstaande woning of voor een luxe villa? Wij bouwen uw huis binnen uw budget! Geef uw wensen snel aan ons door en wie weet woont u binnenkort in uw eigen huis op maat. Neem voor meer informatie contact op met Hako Bouw via 030 608 00 99 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl.

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct