DUURZAME WONING
BOUWEN

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

LAAT ONS UW WONING OP DUURZAME WIJZE BOUWEN

Wilt u een duurzame woning laten bouwen?

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw is specialist op het gebied van duurzame woningbouw. Door onze traditionele bouwmethode kunt u het ontwerp van uw huis volledig naar uw wensen aanpassen.

Zo bent u verzekerd van een uniek en persoonlijk huis. Wij bieden u een overzichtelijke organisatie, vakbekwaam personeel en een snelle bouwmethode.

Hiermee houden wij de bouwkosten laag en beschikt u straks over een exclusieve, duurzame woning. Meer weten over de bouwkosten? Klik dan hier en gebruik de woningcalculator!

Informatie opvragen?

hako mensen

VOORDAT WIJ BEGINNEN MET BOUWEN

Alvorens wij voor u aan de slag gaan, gaan we met u in gesprek. Alles komt tijdens dit gesprek aan bod. Van de gewenste bouwstijl tot uw budget. Ook achterhalen we meteen welke voorschriften en vergunningen er voor uw kavel gelden.

Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een schetsontwerp voor u op. In het tweede gesprek werken we het ontwerp samen dusdanig uit dat er een helder en haalbaar bouwplan ontstaat. Tevens stellen we een vrijblijvende open begroting voor u op, zodat u straks niet voor financiële verrassingen komt te staan.

ALS U AKKOORD GAAT MET ONS BOUWPLAN

Stemt u in met ons bouwplan? Dan leggen wij dit plan voor bij de gemeente en toetsen we het aan het bestemmingsplan. Wanneer alles akkoord is, dienen wij de bouwvergunning in en de benodigde rapporten.

Tijdens dit proces mag u alvast een keuze maken uit de materialen. Denk aan stenen, dakpannen, het sanitair en de tegels. Zodra de vergunning goedgekeurd is, starten wij de bouw van uw woning. Onze medewerkers zetten al hun vakkennis en ervaring in om de oplevering binnen de afgesproken termijn te laten plaatsvinden.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

KIES VOOR ONS ALS U EEN DUURZAME WONING WENST

Als u behoefte heeft aan een duurzaam huis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn erg blij dat de aandacht voor duurzaamheid van gebouwen de laatste jaren sterk is toegenomen. Wij pakken onze projecten altijd zo verantwoord mogelijk aan.

Dit doen wij door te kiezen voor duurzaam en milieuvriendelijk gewonnen en ontwikkeld materiaal. FSC-hout, bijvoorbeeld. Ook zorgen wij altijd voor een perfecte afvalscheiding. Maak vandaag nog een afspraak met ons

DUURZAME WONING BOUWEN? SCHAKEL ONS IN!

Woont u straks graag in een duurzaam huis? Neem dan contact op met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw.

Plan een eerste gesprek met ons in door te bellen naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

Wij zetten alles op alles om precies die duurzame woning te bouwen die volledig aan uw wensen voldoet.