Hako

Duurzaamheid & MVO

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw staat met beide benen in de maatschappij. Wij pakken onze projecten in overleg met u als klant zo verantwoord als mogelijk aan, door toepassing van materialen etc. Bijna te vanzelfsprekend om te noemen maar gebruik van FSC-hout ,afvalscheiding en milieuvriendelijke materialen is voor Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw en haar personeel alsmede haar onderaannemers geen punt van discussie maar een gewoonte!

Duurzaamheid & MVO

Meedenken

Wij houden niet alleen tijdens onze werkzaamheden en projecten rekening met onze medewerkers, klanten en omgeving, maar wij steunen deze ook actief. Zo zijn wij ook actief in het verenigingsleven en steunen wij ook een aantal doeleinden waar wij voor 100 % achter staan.

Onder andere Stichting Alpe d’Huzes. Daarnaast steunen wij ook diverse plaatselijke verenigingen / instellingen en goede doelen als dit een maatschappelijke bijdrage levert.

Duurzaamheid & MVO

Duurzaam bouwen

De laatste jaren is de aandacht voor duurzaamheid van gebouwen sterk toegenomen. Wij als Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw denken graag mee met de opdrachtgevers en klanten als het gaat om duurzaam bouwen en het toepassen van duurzame materialen.