Duurzaam huis bouwen

Duurzaam huis bouwen op maat met Hako Bouw

Een duurzaam huis bouwen is iets wat vandaag de dag iedereen zou moeten willen. Helaas is dat via de traditionele bouw niet voor iedereen mogelijk. Het is gewoonweg financieel niet haalbaar. Maar als u uw huis door Hako Bouw laat bouwen, wordt een duurzaam huis bouwen voor veel meer mensen mogelijk. Wij beschikken over prachtige basisontwerpen voor duurzame nieuwe huizen. Dankzij zo’n fraai ontwerp beschikt u snel, betaalbaar en zonder financiële verrassingen binnenkort over een duurzaam huis. Uiteraard kunt u uw woning volledig naar uw wensen laten aanpassen. Laat ons vandaag nog weten hoe wij voor u een duurzaam huis kunnen bouwen. U leest op deze pagina meer over de mogelijkheden van een nieuw huis bouwen op een duurzame manier en wat de kosten daarvan zijn. Maar u kunt hiervoor natuurlijk ook direct contact opnemen met Hako Bouw. Wij adviseren u uiteraard graag!

Maatschappelijk verantwoord huizen bouwen

Wij sluiten onze ogen niet voor wat er in de maatschappij speelt. Bij Maatschappelijk verantwoord Ondernemen (MVO) hoort wat ons betreft dus ook maatschappelijk verantwoord bouwen. Daarom pakken wij onze projecten in overleg met u zo verantwoord mogelijk aan als het gaat om het verantwoordelijk en duurzaam inzetten van bouwmaterialen. Zo gebruiken we voor de huizenbouw bijvoorbeeld FSC-hout en andere milieuvriendelijke materialen. Verder doen wij aan verantwoorde afvalscheiding. Dat is voor ons geen discussiepunt, maar een goede gewoonte! Als u door ons een huis laat bouwen wordt de woning berekend en gebouwd volgens de BENG norm (Bijna EnergieNeutraal Gebouw). Sinds 1 januari 2021 geldt de BENG norm voor alle nieuwbouw woningen die wij standaard voorzien van een warmtepomp met koelmodule en zonnepanelen.

Duurzaam huis bouwen kosten

Wat mag een duurzaam huis bouwen kosten? Uiteraard houden wij de kosten voor een nieuwe woning bouwen altijd zo laag mogelijk. Dat geldt ook voor een duurzaam huis bouwen. Met onze speciaal ontwikkelde woningcalculator kunt u de kosten voor een duurzaam huis bouwen berekenen. In deze prijsberekening zijn ook alle kosten voor de bouw zelf opgenomen. Zo komt u nooit voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Wij vragen u altijd om vooraf een goede investeringsbegroting te maken. Dit doet u door uw gegevens aan ons door te geven. Geef daarbij ook meteen aan of u bijkomende zaken, zoals de grondprijs, notaris, tuinaanleg, inrichting, badkamer, keuken, toilet en vloer en wandafwerking (behang en vloerbedekking), meegenomen wilt hebben. U ontvangt daarna van ons per e-mail een heldere offerte voor het duurzame huis van uw voorkeur. In deze offerte nemen wij ook eventuele bijkomende kosten mee, waaronder die van de vergunningsaanvraag, de architect en de constructeur. Kortom, kies voor overzicht en vraag die offerte voor een duurzaam huis bouwen direct aan!

Duurzaam bouwen

De laatste jaren is de aandacht voor de duurzaamheid van gebouwen sterk toegenomen. Daarom denken wij bij Hako Bouw graag mee met onze opdrachtgevers en klanten als het gaat om duurzaam bouwen en het in de woning toepassen van duurzame materialen. Als het gaat om toekomstbestendig bouwen staan wij bij Hako Bouw graag voorop.

Welk type duurzaam huis laten bouwen?

Dankzij onze ingenieuze aanpak kunnen wij het door u gedroomde huis bouwen. Wat betreft de mogelijkheden en de kosten hebben wij volledig aanpasbare basisontwerpen ontwikkeld. Elk basisontwerp kunnen wij vergunningsvrij en relatief eenvoudig aanpassen en/of uitbreiden. Hierbij staan uiteraard altijd uw woonwensen en budget centraal. Naar welk duurzaam huis gaat uw voorkeur uit?

Waarom kiezen voor Hako Bouw?

Wij hebben het leveren van topkwaliteit in de bouw altijd voorop staan. Daarom zijn wij ook lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Bij elk project dat wij uitvoeren, kunt u vertrouwen op een goede samenwerking, heldere communicatie en een duidelijke bouwplanning. Onze specialisten stellen graag een duidelijk bouwplan voor u op. Wij ontzorgen u gedurende het proces waarin uw huis wordt gebouwd. En er is meer: als u kiest voor Hako Bouw voor het bouwen van een duurzaam huis, geniet u ook van de volgende voordelen:

 • Heldere afspraken
 • Betrouwbaarheid
 • Kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Zelf uw woning berekenen
 • Mooie basisontwerpen
 • Garantiewoning

Meer informatie over een modern huis bouwen

Om straks heerlijk te kunnen genieten van een energiezuinig en duurzaam huis dat helemaal aan uw woonwensen tegemoet komt, kunt u de specialisten van Hako Bouw inschakelen. Wij bouwen duurzame huizen in verschillende woningstijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor een moderne vrijstaande woning of voor een luxe villa? Geef uw wensen aan ons door en wie weet woont u binnenkort in uw eigen duurzame huis op maat. Neem voor meer informatie contact op met Hako Bouw via 030 608 00 99 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouw.nl.

Informatie opvragen?  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct