Uw droomhuis geheel
op maat laten bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Uw droomhuis laat u bouwen door Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Hierbij bent u verzekerd van een kwalitatief resultaat dat voldoet aan al uw wensen. We werken met diverse basisontwerpen voor verschillende stijlen, die we aanpassen aan uw verwachtingen. Hoe ziet uw droomhuis eruit? Laat het ons snel weten.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Laat uw droomhuis bouwen door een betrouwbare partner

Wanneer u een huis gaat bouwen, is het belangrijk dat u binnen uw budget blijft. Als betrouwbare partner krijgt u op voorhand een begroting van de kosten op basis van uw ontwerp, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Zodra u instemt met deze begroting, starten we met het bouwen van uw droomhuis.

Kies de bouwstijl die bij u past

We beschikken over een ruime ervaring in diverse bouwstijlen. Hierdoor bent u verzekerd dat de architect aan al uw wensen kan voldoen bij het bouwen van uw droomhuis. Wilt u graag een herenhuis? Of droomt u van een duurzame woning die hoog scoort op het meetinstrument GPR Gebouw? Op basis van uw wensen verzorgen we een ontwerp op maat. Hierdoor krijgt uw woning een persoonlijke uitstraling. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen uit diverse basisontwerpen, die we vervolgens aanpassen aan uw wensen.

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Bent u helemaal klaar om uw droomhuis te laten bouwen? Dan horen we graag wat u voor ogen heeft en voor welk budget u dit wilt doen. Neem direct contact op met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uit Nieuwegein. Bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl voor een vrijblijvende afspraak.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING