Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Wilt u uw droomhuis laten bouwen in de regio Utrecht? Schakel dan Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uit Nieuwegein in. Een samenwerking met ons levert een resultaat op dat voldoet aan al uw wensen. We werken met diverse basisontwerpen voor verschillende stijlen, die we aanpassen aan uw verwachtingen. Hoe ziet uw droomhuis eruit?

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Laat uw droomhuis bouwen door een betrouwbare partner uit de provincie Utrecht

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel als we uw droomhuis in de regio Utrecht gaan bouwen. We bieden u dan ook op voorhand een begroting van de kosten aan op basis van uw ontwerp, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Zodra u instemt met deze begroting, starten we met het bouwen van uw droomhuis in Utrecht.

Kies de bouwstijl die bij u past

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw heeft ervaring met diverse bouwstijlen. Wilt u graag een herenhuis? Of droomt u van een duurzame woning die hoog scoort op het meetinstrument GPR Gebouw? Op basis van uw wensen verzorgen we een ontwerp op maat. Bovendien is het mogelijk om te kiezen uit diverse basisontwerpen, die we vervolgens aanpassen aan uw wensen. Uw nieuwgebouwde woning heeft dus altijd een persoonlijk karakter.

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Bent u helemaal klaar om uw droomhuis te laten bouwen in Utrecht? Dan horen we graag wat u voor ogen heeft en welk budget daarbij past. Neem direct contact met ons op via 030-6080099 of info@hakobouwmontfoort.nl en maak een vrijblijvende afspraak. We kijken er naar uit u te ontmoeten!

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING