Droomhuis bouwen Utrecht

Droomhuis laten bouwen in Utrecht

Wilt u uw droomhuis laten bouwen in de regio Utrecht? Schakel dan Hako Bouw uit Nijkerk in. Een samenwerking met ons levert een resultaat op dat voldoet aan al uw wensen. We werken met diverse basisontwerpen voor verschillende stijlen, die we aanpassen aan uw verwachtingen. Hoe ziet uw droomhuis eruit?

Informatie opvragen?  LAAT UW DROOMHUIS BOUWEN DOOR EEN BETROUWBARE PARTNER UIT DE PROVINCIE UTRECHT

  Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel als we uw droomhuis in de regio Utrecht gaan bouwen. We bieden u dan ook op voorhand een begroting van de kosten aan op basis van uw ontwerp, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Zodra u instemt met deze begroting, starten we met het bouwen van uw droomhuis in Utrecht.

  KIES DE BOUWSTIJL DIE BIJ U PAST

  Hako Bouw heeft ervaring met diverse bouwstijlen. Wilt u graag een herenhuis? Of droomt u van een duurzame woning die hoog scoort op het meetinstrument GPR Gebouw? Op basis van uw wensen verzorgen we een ontwerp op maat. Bovendien is het mogelijk om te kiezen uit diverse basisontwerpen, die we vervolgens aanpassen aan uw wensen. Uw nieuwgebouwde woning heeft dus altijd een persoonlijk karakter.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN ORIËNTATIEGESPREK

  Bent u helemaal klaar om uw droomhuis te laten bouwen in Utrecht? Dan horen we graag wat u voor ogen heeft en welk budget daarbij past. Neem direct contact met ons op via 030-6080099 of info@hakobouw.nl en maak een vrijblijvende afspraak. We kijken er naar uit u te ontmoeten!

  Droomhuis laten bouwen in Utrecht

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct