DUURZAAM BOUWEN

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Hako Bouw staat met beide benen in de maatschappij. Wij pakken onze projecten in overleg met u als klant zo verantwoord als mogelijk aan, door toepassing van materialen etc. Bijna te vanzelfsprekend om te noemen maar gebruik van FSC-hout ,afvalscheiding en milieuvriendelijke materialen is voor Hako Bouw B.V. en haar personeel alsmede haar onderaannemers geen punt van discussie maar een gewoonte!

Informatie opvragen?  MEEDENKEN

  Wij houden niet alleen tijdens onze werkzaamheden en projecten rekening met onze medewerkers, klanten en omgeving, maar wij steunen deze ook actief. Zo zijn wij ook actief in het verenigingsleven en steunen wij ook een aantal doeleinden waar wij voor 100 % achter staan.

  Onder andere Stichting Alpe d’Huzes. Daarnaast steunen wij ook diverse plaatselijke verenigingen / instellingen en goede doelen als dit een maatschappelijke bijdrage levert.

  DUURZAAM BOUWEN

  De laatste jaren is de aandacht voor duurzaamheid van gebouwen sterk toegenomen. Wij als Hako Bouw B.V. denken graag mee met de opdrachtgevers en klanten als het gaat om duurzaam bouwen en het toepassen van duurzame materialen.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct