DUURZAAM
BOUWEN

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw B.V. staat met beide benen in de maatschappij. Wij pakken onze projecten in overleg met u als klant zo verantwoord als mogelijk aan, door toepassing van materialen etc. Bijna te vanzelfsprekend om te noemen maar gebruik van FSC-hout ,afvalscheiding en milieuvriendelijke materialen is voor Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw B.V. en haar personeel alsmede haar onderaannemers geen punt van discussie maar een gewoonte!

Informatie opvragen?

hako mensen

MEEDENKEN

Wij houden niet alleen tijdens onze werkzaamheden en projecten rekening met onze medewerkers, klanten en omgeving, maar wij steunen deze ook actief. Zo zijn wij ook actief in het verenigingsleven en steunen wij ook een aantal doeleinden waar wij voor 100 % achter staan.

Onder andere Stichting Alpe d’Huzes. Daarnaast steunen wij ook diverse plaatselijke verenigingen / instellingen en goede doelen als dit een maatschappelijke bijdrage levert.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

DUURZAAM BOUWEN

De laatste jaren is de aandacht voor duurzaamheid van gebouwen sterk toegenomen. Wij als Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw B.V. denken graag mee met de opdrachtgevers en klanten als het gaat om duurzaam bouwen en het toepassen van duurzame materialen.