Hako

Dakopbouw

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Extra woonruimte creëren met een dakopbouw van Hako Bouw

Dakopbouw

Dakopbouw op uw woning plaatsen

Wilt u een extra slaapkamer of werkkamer creëren? Met een dakopbouw op uw woning breidt je uw woning relatief snel en eenvoudig uit. En ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning simpelweg meer waard. In alle maten, uitvoeringen en stijlen kunnen wij op uw woning een opbouw plaatsen. Tevens kunnen wij de overige verbouwingswerkzaamheden compleet afgewerkt uitvoeren.

Kwaliteit en garanties

Hako Bouw is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het bouwen van dakopbouwen. Uw wensen staan centraal en u bent door de Verbouwgarantie van Bouwgarant verzekerd van uitstekende kwaliteit. Je breidt zo je woning relatief snel en eenvoudig uit. En, ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning simpelweg meer waard.

De bouw is vakmanschap

Een dakopbouw moet een volwaardige vergroting van uw huis zijn. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering. Wij verzorgen voor uw een passend ontwerp met bouwtekeningen, geven u advies, bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk calculatie. Wij hebben gedreven en toegewijde vakmensen in dienst. Alle werknemers zijn betrokken bij hun werk en bouwen graag voor u de mooiste dakopbouw van de straat.

Dakopbouw prefab of traditioneel!
Vraag naar de kosten

Voor meer informatie over dakopbouwen kunt u het onderstaand formulier invullen en voeg waar gewenst een bijlage toe aan uw aanvraag. Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

Ook bent u van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur van harte welkom op onze vestiging aan de 5e Garnizoensdok 7 in Nieuwegein voor een kennismakingsgesprek of om vrijblijvend te oriënteren en u te laten adviseren in onze architectenkamer.