DAKKAPEL

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

DAKOPBOUW OP UW WONING PLAATSEN

Wilt u een extra slaapkamer of werkkamer creëren? Met een dakopbouw op uw woning breidt je uw woning relatief snel en eenvoudig uit. En ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning simpelweg meer waard. In alle maten, uitvoeringen en stijlen kunnen wij op uw woning een opbouw plaatsen. Tevens kunnen wij de overige verbouwingswerkzaamheden compleet afgewerkt uitvoeren.

Informatie opvragen?

hako mensen

KWALITEIT EN GARANTIES

Hako Bouw is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het bouwen van dakopbouwen. Uw wensen staan centraal en u bent door de Verbouwgarantie van Bouwgarant verzekerd van uitstekende kwaliteit. Je breidt zo je woning relatief snel en eenvoudig uit. En, ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning simpelweg meer waard.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

DE BOUW IS VAKMANSCHAP

Een dakopbouw moet een volwaardige vergroting van uw huis zijn. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering. Wij verzorgen voor uw een passend ontwerp met bouwtekeningen, geven u advies, bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk calculatie. Wij hebben gedreven en toegewijde vakmensen in dienst. Alle werknemers zijn betrokken bij hun werk en bouwen graag voor u de mooiste dakopbouw van de straat.

DAKOPBOUW PREFAB OF TRADITIONEEL!
VRAAG NAAR DE KOSTEN

Voor meer informatie over dakopbouwen kunt u het onderstaand formulier invullen en voeg waar gewenst een bijlage toe aan uw aanvraag. Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

Ook bent u van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur van harte welkom op onze vestiging aan de 5e Garnizoensdok 7 in Nieuwegein voor een kennismakingsgesprek of om vrijblijvend te oriënteren en u te laten adviseren in onze architectenkamer.