DAKKAPEL

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

EEN DAKKAPEL PLAATST BOUW- EN AANNEMERSBEDRIJF HAKO BOUW MONTFOORT IN 1 DAG

Een dakkapel zorgt voor meer ruimte en licht op de zolderverdieping voor een eventuele extra kamer. In alle maten, uitvoeringen en afwerkingen kunnen wij op iedere woning dakkapellen plaatsen. Tevens kunnen wij de overige verbouwingswerkzaamheden van de zolder compleet afgewerkt uitvoeren. Het dakkapel wordt door ons in één dag geplaatst. Je breidt zo je woning relatief snel en eenvoudig uit en ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning simpelweg meer waard.

Informatie opvragen?

hako mensen

KWALITEIT EN GARANTIES

Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het bouwen van dakkapellen. Uw wensen staan centraal en u bent door de Verbouwgarantie van Bouwgarant verzekerd van uitstekende kwaliteit.

DE BOUW VAN EEN PREFAB DAKKAPEL IS VAKMANSCHAP

Het dakkapel moet een volwaardige vergroting van uw huis en zolderverdieping zijn. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering.

Iedere woning is anders daarom maken wij op elke woning een passend ontwerp met bouwtekeningen, geven u advies,bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk offerte.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

MATERIALEN

Of u nu een duurzaam of een traditioneel dakkapel wilt, u kunt uw dakkapel van diverse soorten materialen laten bouwen zoals bijvoorbeeld kunststof, hout, trespa, aluminium, zink, koper, stalen felsplaten, zinklook, keralit, milin kunststofbekleding, rabat, etc.

Onze ontwerpen op maat bieden wij voor een scherpe prijs aan, waardoor de keuze voor een maatwerk dakkapel altijd de juiste is. Wij hebben gedreven en toegewijde vakmensen in dienst. Alle werknemers zijn betrokken bij hun werk en bouwen graag voor u het mooiste dakkapel van de straat.

PRIJZEN VAN MAATWERK DAKKAPELLEN OP AANVRAAG

Voor meer informatie over dakkapellen kunt u het onderstaand formulier invullen en voeg waar gewenst een bijlage toe aan uw aanvraag. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur uw offerte.

Ook bent u van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur van harte welkom op onze vestiging aan de 5e Garnizoensdok 7 in Nieuwegein voor een kennismakingsgesprek of om vrijblijvend te oriënteren en u te laten adviseren in onze architectenkamer.