Cascowoning bouwen Utrecht

Cascowoning bouwen in Utrecht

Heeft u interesse om een cascowoning te laten bouwen in de regio Utrecht? Dan zit u goed bij Hako Bouw, gevestigd in Nijkerk. Wij voorzien u betaalbaar en snel van een woning die geheel aan uw wensen voldoet. Dit doen wij volgens een basisontwerp, maar wij bieden u hierbij te allen tijde de mogelijkheid om zelf uw wensen en behoeften in te brengen en uw eigen huis in Utrecht te ontwerpen. Dankzij onze heldere basisontwerpen en uitgebreide prijscalculatie weet u precies wat u kunt verwachten van ons bouwbedrijf.

Informatie opvragen?  EEN CASCOWONING BOUWEN IN UTRECHT BIEDT U VOORAL FINANCIËLE VOORDELEN

  Als u ervoor kiest om een eigen cascowoning te laten bouwen in Utrecht, dan kiest u voor een woning waarbij alleen de ruwbouw is verzorgd. De woning is wind- en waterdicht, maar de afwerking dient u zelf te verzorgen. Het belangrijkste voordeel van een dergelijke woning is dat de kosten van dit type nieuwbouwwoning lager liggen dan bij reguliere bouw. Dit ziet u terug als u bij ons een offerte aanvraagt voor uw woning. De bouw van uw droomhuis hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

   

  EENVOUDIG UW EIGEN HUIS IN UTRECHT ONTWERPEN IN OVERLEG MET ONZE EXPERTS

  Wij maken gebruik van een zeer flexibele werkwijze. Dit is in uw voordeel, omdat u zo uw eigen wensen bij het ontwerpen van uw huis in Utrecht probleemloos gerealiseerd ziet worden. Het basisontwerp dat wij gebruiken bij het bouwen van een woning, is eenvoudig aan te passen aan uw eigen wensen. U kiest voor een bouwstijl die aansluit bij uw eigen smaak en dankzij ons vakbekwame personeel, onze goede voorbereiding en snelle bouwmethode, zijn wij de ideale specialist om uw woning in Utrecht te bouwen. Wanneer u een nieuwbouwhuis wilt bouwen, heeft u bij ons de keuze uit onder meer:

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR HET BOUWEN VAN EEN EIGEN WONING IN UTRECHT

  Ziet u het wel zitten om een eigen huis te ontwerpen en lijkt het bouwen van een cascowoning in Utrecht u daarom wel wat? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen woning in Utrecht. Heeft u vragen over de diensten van ons bouwbedrijf? Wij beantwoorden ze graag als u belt naar 030 6080099 of een e-mail stuurt naar info@hakobouw.nl.

  Cascowoning bouwen Utrecht

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct