Casco woning bouwen

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Heeft u interesse om een casco woning te laten bouwen? Dan zit u goed bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, gevestigd in Nieuwegein. Wij voorzien u betaalbaar en snel van een woning die geheel aan uw wensen voldoet. Dankzij onze heldere basisontwerpen en uitgebreide prijscalculatie weet u precies wat u kunt verwachten van ons bouwbedrijf.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Een casco woning bouwen biedt u vooral financiële voordelen

Kiest u voor casco bouwen, dan kiest u over een woning waarbij alleen de ruwbouw is verzorgd. De woning is wind- en waterdicht, maar de afwerking dient u zelf te verzorgen. Het belangrijkste voordeel van een casco woning bouwen is dat de kosten van dit type nieuwbouwwoning lager liggen dan bij reguliere bouw. Dit ziet u terug als u bij ons een offerte aanvraagt voor uw woning. De bouw van uw droomhuis hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Indien u graag een casco woning wilt laten bouwen, neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden voor de bouw van uw droomhuis. Heeft u vragen over de diensten van ons bouwbedrijf? Wij beantwoorden ze graag u als u belt naar 030 6080099 of een e-mail stuurt naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING