Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

Heeft u interesse om een cascowoning te laten bouwen in de regio Utrecht? Dan zit u goed bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw, gevestigd in Nieuwegein. Wij voorzien u betaalbaar en snel van een woning die geheel aan uw wensen voldoet. Dit doen wij volgens een basisontwerp, maar wij bieden u hierbij te allen tijde de mogelijkheid om zelf uw wensen en behoeften in te brengen en uw eigen huis in Utrecht te ontwerpen. Dankzij onze heldere basisontwerpen en uitgebreide prijscalculatie weet u precies wat u kunt verwachten van ons bouwbedrijf.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

hako moderne notariswoning smaller

Een cascowoning bouwen in Utrecht biedt u vooral financiële voordelen

Als u ervoor kiest om een eigen cascowoning te laten bouwen in Utrecht, dan kiest u voor een woning waarbij alleen de ruwbouw is verzorgd. De woning is wind- en waterdicht, maar de afwerking dient u zelf te verzorgen. Het belangrijkste voordeel van een dergelijke woning is dat de kosten van dit type nieuwbouwwoning lager liggen dan bij reguliere bouw. Dit ziet u terug als u bij ons een offerte aanvraagt voor uw woning. De bouw van uw droomhuis hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

Eenvoudig uw eigen huis in Utrecht ontwerpen in overleg met onze experts

Wij maken gebruik van een zeer flexibele werkwijze. Dit is in uw voordeel, omdat u zo uw eigen wensen bij het ontwerpen van uw huis in Utrecht probleemloos gerealiseerd ziet worden. Het basisontwerp dat wij gebruiken bij het bouwen van een woning, is eenvoudig aan te passen aan uw eigen wensen. U kiest voor een bouwstijl die aansluit bij uw eigen smaak en dankzij ons vakbekwame personeel, onze goede voorbereiding en snelle bouwmethode, zijn wij de ideale specialist om uw woning in Utrecht te bouwen. Wanneer u een nieuwbouwhuis wilt bouwen, heeft u bij ons de keuze uit onder meer:

Bespreek de mogelijkheden voor het bouwen van een eigen woning in Utrecht

Ziet u het wel zitten om een eigen huis te ontwerpen en lijkt het bouwen van een cascowoning in Utrecht u daarom wel wat? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen woning in Utrecht. Heeft u vragen over de diensten van ons bouwbedrijf? Wij beantwoorden ze graag als u belt naar 030 6080099 of een e-mail stuurt naar info@hakobouwmontfoort.nl.

DOWNLOAD DE BROCHURE
MODERNE NOTARISWONING