BOUWBEDRIJF
UTRECHT

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

HÉT BEDRIJF VOOR UW BOUWPROJECT IN UTRECHT

Bent u op zoek naar een goed bouwbedrijf in Utrecht voor uw bouwproject? Dan heeft u deze gevonden bij Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Al sinds 1977 is ons bedrijf succesvol in de bouw. Ons doel is sinds oprichting altijd hetzelfde gebleven: kwaliteit leveren en het neerzetten van een betrouwbare onderneming. Dankzij onze inzet om dit doel na te streven hebben we al enige jaren een uitstekende reputatie opgebouwd in diverse disciplines van de bouw en zijn we een heus begrip in Montfoort en omstreken geworden. Denk daarom aan ons als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Utrecht. U kunt ons benaderen voor service & onderhoud, verbouw, utiliteitsbouw, nieuwbouw of woningbouw.

Informatie opvragen?

hako mensen

KWALITEIT STAAT VOOROP BIJ ONS BOUWBEDRIJF NABIJ UTRECHT

Wat altijd een essentieel onderdeel is voor iedere bouw, is kwaliteit. Alleen dan kunt u onbezorgd genieten van uw bedrijfspand of woning. Kwaliteit leveren is iets wat Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw uiterst serieus neemt. En juist door deze instelling hebben wij een excellente reputatie kunnen opbouwen als bouwbedrijf in Utrecht. Een andere bijdrage aan deze reputatie is ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant. Waarom u bij ons kunt rekenen op kwaliteit? Omdat wij zorgen voor zorgvuldige en goede voorbereiding, we onze organisatie overzichtelijk houden, we zeer vakkundig personeel in dienst hebben en samen met de opdrachtgever in teamverband werken. Deze zorgvuldige communicatie, samenwerking en efficiëntie zijn de sleutel tot succes om uw bouwproject te laten slagen. Kortom: wij zijn hét bouwbedrijf nabij Utrecht.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

WERKZAAMHEDEN VAN ONS BOUWBEDRIJF NABIJ UTRECHT

Voor diverse werkzaamheden kunt u Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw inschakelen. Denk aan:

  • Renovatie: renovatie is dé manier om de waarde van uw woning te verhogen en te voldoen aan toekomstige eisen
  • Nieuwbouw: welke wensen u ook heeft, wij zijn flexibel en hebben de kennis om uw bouwproject in te richten, aan te sturen en naar wens te realiseren
  • Verbouw: of u nu wilt aanbouwen of verbouwen, wij staan voor u klaar. Neem wel op tijd contact op met ons bouwbedrijf nabij Utrecht zodat we tijdig kunnen beginnen met voorbereiden
  • Service & Onderhoud: laat uw pand of woning frequent onderhouden om de levensduur te verlengen en de waarde te verhogen

VOOR UW BOUWPROJECT STAAT ONS BOUWBEDRIJF NABIJ UTRECHT PARAAT

Laat uw bouwproject over aan de specialisten van ons bouwbedrijf nabij Utrecht en u kunt rekenen op kwaliteit. Wij zetten ons voor 100% in voor gemeentes, bedrijven, particulieren, architecten en woningbouwverenigingen. Bel voor een afspraak, advies of meer informatie: 030-6080099. Of stuur ons een e-mail: verkoop@hakobouwmontfoort.nl.