BOUWBEDRIJF UTRECHT

HÉT BEDRIJF VOOR UW BOUWPROJECT IN UTRECHT

Bent u op zoek naar een goed bouwbedrijf in Utrecht voor uw bouwproject? Dan heeft u deze gevonden bij Hako Bouw. Al sinds 1977 is ons bedrijf succesvol in de bouw. Ons doel is sinds oprichting altijd hetzelfde gebleven: kwaliteit leveren en het neerzetten van een betrouwbare onderneming. Dankzij onze inzet om dit doel na te streven hebben we al enige jaren een uitstekende reputatie opgebouwd in diverse disciplines van de bouw en zijn we een heus begrip in Montfoort en omstreken geworden. Denk daarom aan ons als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Utrecht. U kunt ons benaderen voor service & onderhoud, verbouw, utiliteitsbouw, nieuwbouw of woningbouw.

Informatie opvragen?  KWALITEIT STAAT VOOROP BIJ ONS BOUWBEDRIJF NABIJ UTRECHT

  Wat altijd een essentieel onderdeel is voor iedere bouw, is kwaliteit. Alleen dan kunt u onbezorgd genieten van uw bedrijfspand of woning. Kwaliteit leveren is iets wat Hako Bouw uiterst serieus neemt. En juist door deze instelling hebben wij een excellente reputatie kunnen opbouwen als bouwbedrijf in Utrecht. Een andere bijdrage aan deze reputatie is ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant. Waarom u bij ons kunt rekenen op kwaliteit? Omdat wij zorgen voor zorgvuldige en goede voorbereiding, we onze organisatie overzichtelijk houden, we zeer vakkundig personeel in dienst hebben en samen met de opdrachtgever in teamverband werken. Deze zorgvuldige communicatie, samenwerking en efficiëntie zijn de sleutel tot succes om uw bouwproject te laten slagen. Kortom: wij zijn hét bouwbedrijf nabij Utrecht.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  UW VOORDELEN BIJ HAKO BOUW

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zelf uw woning berekenen
  • Mooie basisontwerpen
  • Garantiewoning

  WERKZAAMHEDEN VAN ONS BOUWBEDRIJF NABIJ UTRECHT

  Voor diverse werkzaamheden kunt u Hako Bouw inschakelen. Denk aan:

  • Renovatie: renovatie is dé manier om de waarde van uw woning te verhogen en te voldoen aan toekomstige eisen
  • Nieuwbouw: welke wensen u ook heeft, wij zijn flexibel en hebben de kennis om uw bouwproject in te richten, aan te sturen en naar wens te realiseren
  • Verbouw: of u nu wilt aanbouwen of verbouwen, wij staan voor u klaar. Neem wel op tijd contact op met ons bouwbedrijf nabij Utrecht zodat we tijdig kunnen beginnen met voorbereiden
  • Service & Onderhoud: laat uw pand of woning frequent onderhouden om de levensduur te verlengen en de waarde te verhogen

  VOOR UW BOUWPROJECT STAAT ONS BOUWBEDRIJF NABIJ UTRECHT PARAAT

  Laat uw bouwproject over aan de specialisten van ons bouwbedrijf nabij Utrecht en u kunt rekenen op kwaliteit. Wij zetten ons voor 100% in voor gemeentes, bedrijven, particulieren, architecten en woningbouwverenigingen. Bel voor een afspraak, advies of meer informatie: 030-6080099. Of stuur ons een e-mail: verkoop@hakobouw.nl

  BOUWBEDRIJF UTRECHT

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct