BOUWBEDRIJF
HOUTEN

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

VOOR AL UW KLUSSEN IN HOUTEN

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Houten? Kom in contact met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Ons bouwbedrijf is actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, utiliteitsbouw en service & onderhoud. Onder onze opdrachtgevers uit Houten behoren onder andere particulieren, bedrijven, architecten en woningbouwverenigingen. Kwaliteit en zekerheid zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Benieuwd naar onze diensten? Schakel ons bouwbedrijf in in Houten!

Informatie opvragen?

hako mensen

ONTDEK DE AANPAK VAN ONS BOUWBEDRIJF

Ons bouwbedrijf is al jaren een begrip in Houten en omstreken. Dit komt onder andere door onze veelzijdige aanpak. In meerdere disciplines in de bouw hebben wij inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd.

Met onze overzichtelijke organisatie, goede voorbereiding en vaste groep van vakbekwaam personeel, gaan wij altijd een goede samenwerking met onze opdrachtgevers aan. Of wij nu ingeschakeld worden voor de realisatie van een dakkapel of een compleet nieuwbouwproject.

Voor ons is samenwerking, communicatie en betrouwbaarheid de sleutel voor een geslaagd bouwproject. Maak een afspraak met ons om kennis te maken met onze specialisten.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Welke klus heeft u in Houten voor onze vakmensen klaarliggen?

Wij kunnen onder andere het volgende voor u realiseren:

  • Nieuwbouw
  • Dakkapellen
  • Kunststof kozijnen
  • Projectontwikkeling
  • Verbouwing of renovatie

Geef vandaag nog aan ons door wat wij voor u mogen betekenen.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

DIT WILT U WETEN OVER ONS BOUWBEDRIJF

Het is niet voor niets dat wij zo populair zijn in Houten en omstreken. Naast dat wij in te schakelen zijn voor zeer veel verschillende diensten, hebben wij ons de afgelopen jaren volop bewezen. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw bestaat namelijk al sinds 1977. Onze doelstelling was toen al “het leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming”. Dit streven ziet u ook tegenwoordig nog terug in al onze diensten. Zo zijn wij lid van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant. U kunt hierdoor rekenen op een combinatie van de hoogste kwaliteit, prima service en een mooie garantie.

SCHAKEL ONS BOUWBEDRIJF IN HOUTEN IN

Heeft u interesse in de diensten van ons bouwbedrijf? Vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Heeft u vragen? Bel dan naar 030-6080099 of stuur een mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Haal ons bouwbedrijf naar Houten als u verzekerd wilt zijn van topkwaliteit!