Badkamer verbouwen Utrecht

Badkamer verbouwen in Utrecht

Wilt u binnenkort uw badkamer verbouwen in Utrecht en zoekt u hiervoor een betrouwbare aannemer? Kies dan voor de kennis en kwaliteit van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Al zeer veel jaren streeft ons bedrijf ernaar om klanten te voorzien van goede kwaliteit. Daarnaast vinden wij directe communicatie en een effectieve samenwerking met opdrachtgevers van essentieel belang.

Alleen dan kunnen wij voor u het bouwproject realiseren dat u voor ogen heeft. Naast badkamer verbouwen of renoveren in Utrecht kunt u ons voor meer bouwprojecten benaderen. Denk aan verbouwing, nieuwbouw, service & onderhoud, renovatie, woningbouw en utiliteitsbouw.

Informatie opvragen?  Bepaal wat voor badkamer u wilt

  Als u uw badkamer wilt verbouwen of renoveren in Utrecht, heeft u waarschijnlijk al in gedachten hoe de badkamer eruit moet zien. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw zet graag alles op alles om ervoor te zorgen dat u de badkamer van uw wensen krijgt. Om dit te realiseren werken wij samen met diverse leveranciers van tegels en sanitair. U kunt bij elke leverancier bekijken wat zij aanbieden in de showrooms.

  Uiteraard kunt u ook goede ideeën opdoen voor uw droombadkamer. Als u een bezoek wilt brengen aan de showrooms, is dit altijd op afspraak. Zo krijgt u een persoonlijke service en passend advies. Tijdens deze afspraken kunt u aangeven wat u voor ogen heeft en bespreken we de mogelijkheden die we kunnen bieden tijdens uw badkamer verbouwen in Utrecht.

  Ontwerp op maat voor uw badkamer

  Wanneer u de badkamer gaat verbouwen in Utrecht kunt u altijd kiezen voor standaard opties. Maar als u wilt dat uw badkamer geheel in uw stijl is, dan helpen we u graag dit te realiseren. We beginnen met het maken van een ontwerp op maat. Hierin verwerken we al uw specifieke wensen en proberen we met u nieuwe mogelijkheden te ontdekken zodat uw badkamer nèt even wat anders wordt.

  Zo krijgt u altijd een badkamer die helemaal bij u en uw woning past. Uiteraard houden we rekening met uw budget en de technische mogelijkheden. Wanneer we het ontwerp samen hebben afgerond ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  UW VOORDELEN BIJ HAKO BOUW

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zelf uw woning berekenen
  • Mooie basisontwerpen
  • Garantiewoning

  Laat ons uw badkamer verbouwen in Utrecht

  Wanneer u ons uw badkamer laat verbouwen in Utrecht, krijgt u de badkamer van uw dromen. Passend binnen de mogelijkheden en budget. Uiteraard kunt u ons ook benaderen wanneer u een badkamer wilt verbouwen in Utrecht volgens standaard opties. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw werkt voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en gemeenten. Neem contact op via: 030-6080099 of info@hakobouw.nl.

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct