AANNEMERSBEDRIJF UTRECHT

HEEFT U EEN BOUWPROJECT?

Heeft u een bouwproject op de planning staan en zoekt u hiervoor een goed aannemersbedrijf in Utrecht? Kies dan voor Hako Bouw. Ons bedrijf is al sinds 1977 succesvol in de bouw. Hoewel ons bedrijf sinds die tijd enige veranderingen heeft doorgemaakt, hebben we altijd hetzelfde doel voor ogen gehouden: kwaliteit leveren en een betrouwbare onderneming oprichten.

Deze missie streven we al jarenlang na met passie. Mede daarom zijn we al enige tijd een waar begrip in Montfoort en omstreken en hebben we een excellente reputatie opgebouwd in verschillende disciplines in de bouw. Als u een aannemersbedrijf zoekt in Utrecht, kunt u ons inschakelen voor woningbouw, nieuwbouw, utiliteitsbouw, service & onderhoud en verbouw.

Informatie opvragen?  EEN AANNEMERSBEDRIJF IN UTRECHT GERICHT OP KWALITEIT

  Voor elke bouw is goede kwaliteit van groot belang. U wilt natuurlijk nog vele jaren onbezorgd genieten van uw bedrijfspand of woning. Hako Bouw heeft kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Hierdoor hebben wij die goede reputatie op kunnen bouwen en weten velen ons aannemersbedrijf nabij Utrecht te vinden. Wij zijn overigens ook lid van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant, wat een goed teken is van betrouwbaarheid en kwaliteit.

  Wij kunnen u deze kwaliteit en betrouwbaarheid bieden omdat we een overzichtelijke organisatie zijn, streven naar een zorgvuldige en goede voorbereiding, zeer deskundig personeel in dienst hebben en werken met onze opdrachtgever in teamverband. Deze nauwgezette betrouwbaarheid, samenwerking en communicatie is de sleutel naar een geslaagd bouwproject. Kortom: wij zijn hét aannemersbedrijf in Utrecht.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  UW VOORDELEN BIJ HAKO BOUW

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zelf uw woning berekenen
  • Mooie basisontwerpen
  • Garantiewoning

  DIENSTEN VAN ONS AANNEMERSBEDRIJF NABIJ UTRECHT

  U kunt Hako Bouw voor diverse bouwprojecten contacteren. Zoals:

  • Nieuwbouw: door onze ervaring en flexibiliteit kunnen we ieder bouwproject optimaal aansturen en inrichten en vervolgens netjes realiseren
  • Renovatie: door renovatie voldoen woningen en bedrijfspanden weer aan de eisen van de toekomst
  • Verbouw: wilt u aanbouwen of verbouwen? Schakel ons aannemersbedrijf vanuit Utrecht op tijd in zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen
  • Service & Onderhoud: onderhoud verlengt de levensduur en waarde van panden en woningen. Onderschat de waarde daarvan niet!

  WERKGEBIED

  Bekijk ons portfolio van recent uitgevoerde verbouwings- en nieuwbouwopdrachten.

  Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar voornamelijk in de provincies Utrecht en Zuid Holland. In plaatsen zoals Oudewater, Utrecht, De Meern, Woerden, Vleuten, Montfoort, Linschoten, Nijkerk, Apeldoorn, Harmelen, Amersfoort, Maarssen en Lopik.

  WANNEER U UW HUIS WILT LATEN BOUWEN KIEST U VOOR ONS

  Wilt u een woning op maat laten bouwen? Nieuw huis bouwen in een bosrijke omgeving? Of een villa bouwen aan het water? Laat dit dan doen door de ervaren en vakkundige specialisten van Hako Bouw. Voor veel verschillende woningtypes hebben wij een duurzame oplossing ontwikkeld. Wij passen het ontwerp zodanig aan dat het volledig naar wens is. Wilt u een woning gaan bouwen? Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Hako Bouw.

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct