AANNEMERSBEDRIJF
UTRECHT

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

HEEFT U EEN BOUWPROJECT?

Heeft u een bouwproject op de planning staan en zoekt u hiervoor een goed aannemersbedrijf in Utrecht? Kies dan voor Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Ons bedrijf is al sinds 1977 succesvol in de bouw. Hoewel ons bedrijf sinds die tijd enige veranderingen heeft doorgemaakt, hebben we altijd hetzelfde doel voor ogen gehouden: kwaliteit leveren en een betrouwbare onderneming oprichten.

Deze missie streven we al jarenlang na met passie. Mede daarom zijn we al enige tijd een waar begrip in Montfoort en omstreken en hebben we een excellente reputatie opgebouwd in verschillende disciplines in de bouw. Als u een aannemersbedrijf zoekt in Utrecht, kunt u ons inschakelen voor woningbouw, nieuwbouw, utiliteitsbouw, service & onderhoud en verbouw.

Informatie opvragen?

hako mensen

EEN AANNEMERSBEDRIJF IN UTRECHT GERICHT OP KWALITEIT

Voor elke bouw is goede kwaliteit van groot belang. U wilt natuurlijk nog vele jaren onbezorgd genieten van uw bedrijfspand of woning. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw heeft kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Hierdoor hebben wij die goede reputatie op kunnen bouwen en weten velen ons aannemersbedrijf nabij Utrecht te vinden. Wij zijn overigens ook lid van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant, wat een goed teken is van betrouwbaarheid en kwaliteit.

Wij kunnen u deze kwaliteit en betrouwbaarheid bieden omdat we een overzichtelijke organisatie zijn, streven naar een zorgvuldige en goede voorbereiding, zeer deskundig personeel in dienst hebben en werken met onze opdrachtgever in teamverband. Deze nauwgezette betrouwbaarheid, samenwerking en communicatie is de sleutel naar een geslaagd bouwproject. Kortom: wij zijn hét aannemersbedrijf in Utrecht.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

DIENSTEN VAN ONS AANNEMERSBEDRIJF NABIJ UTRECHT

U kunt Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw voor diverse bouwprojecten contacteren. Zoals:

  • Nieuwbouw: door onze ervaring en flexibiliteit kunnen we ieder bouwproject optimaal aansturen en inrichten en vervolgens netjes realiseren
  • Renovatie: door renovatie voldoen woningen en bedrijfspanden weer aan de eisen van de toekomst
  • Verbouw: wilt u aanbouwen of verbouwen? Schakel ons aannemersbedrijf vanuit Utrecht op tijd in zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen
  • Service & Onderhoud: onderhoud verlengt de levensduur en waarde van panden en woningen. Onderschat de waarde daarvan niet!

SCHAKEL ONS AANNEMERSBEDRIJF NABIJ UTRECHT IN VOOR UW PROJECT

Ga ook voor kwaliteit en leg uw bouwproject in de deskundige handen van ons aannemersbedrijf nabij Utrecht. Wij zetten ons graag in voor bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen, gemeente en architecten.

Bel voor advies, meer informatie of een afspraak naar: 030-6080099. Of stuur een e-mail naar: verkoop@hakobouwmontfoort.nl.