AANNEMERSBEDRIJF
IJSSELSTEIN

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

WIJ VERZORGEN GRAAG UW BOUWPROJECT IN IJSSELSTEIN

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in IJsselstein? U heeft Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw gevonden. Dé specialist als het gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Daarnaast blinken wij uit in service & onderhoud. Voor onder andere woningbouwverenigingen, bedrijven, particulieren en architecten hebben wij al veel projecten in IJsselstein mogen realiseren. Heeft u ook behoefte aan een kwalitatieve en eerlijke partner? Neem contact op met ons aannemersbedrijf in IJsselstein!

Informatie opvragen?

hako mensen

GEEF AAN ONS AANNEMERSBEDRIJF UW WENSEN DOOR

Laat ons uitvoerig weten welk project u op de planning heeft staan. Wij zetten alles op alles om uw verwachtingen te overtreffen. De vakmensen van ons aannemersbedrijf werken altijd met groot enthousiasme en talent.

Of wij nou alleen uw kozijnen mogen vervangen of een geheel nieuw woningbouwproject mogen realiseren, bij ons staan een goede samenwerking, een overzichtelijke planning en heldere communicatie centraal.

Wat ook interessant is voor u, is dat wij in meerdere disciplines in de bouw uiterst bekwaam en ervaren zijn. Kortom, ontdek zelf waarom wij zo’n positieve reputatie hebben opgebouwd in IJsselstein en omstreken.

Aannemersbedrijf IJsselstein

EEN GREEP UIT ONS DIENSTENPAKKET

Omdat wij voor elk gebied in de bouw de juiste kennis en ervaring hebben, ligt elk project in IJsselstein bij onze vakmensen in de juiste handen. Zo kunt u ons inschakelen voor het:

  • Plaatsen van een dakkapel
  • Plaatsen van kunststof kozijnen
  • Realiseren van nieuwbouwwoningen
  • Verzorgen van een projectontwikkeling
  • Verrichten van een verbouwing of renovatie

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

WAARIN ONS AANNEMERSBEDRIJF VERSCHILT VAN DE REST

Ons bouwbedrijf verschilt op verschillende punten van de standaard bouwbedrijven. Waar zij zeer recent gestart zijn met spotgoedkope maar onervaren krachten, verrichten wij onze diensten al sinds 1977 in IJsselstein en omstreken. Al onze werknemers zijn volledig opgeleid, zijn ruim ervaren in het vak en streven altijd de hoogste kwaliteit en een uitstekende service na.

Nog voor onze start was ons uitgangspunt “het leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming”. Dat is ons meer dan gelukt. Omdat we inmiddels ook lid zijn van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant, geniet u ook nog eens van een mooie garantie op ons werk.

SCHAKEL ONS AANNEMERSBEDRIJF IN IJSSELSTEIN IN

Overweegt u ons aannemersbedrijf in te schakelen? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen tegen welke prijs, door een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Als u vragen heeft mag u bellen naar 030-6080099 of mailen naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Als u ons aannemersbedrijf inschakelt in IJsselstein, bent u verzekerd van een topresultaat!