Hako

Aannemersbedrijf Houten

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Voor al uw bouwprojecten in Houten

Wilt u in contact komen met een aannemersbedrijf in Houten? Maak een afspraak met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Bovendien bieden we diensten aan in service & onderhoud. Wij hebben al vele bedrijven, particulieren, architecten en woningbouwverenigingen uit Houten en omgeving mogen helpen. Bij elk project staan kwaliteit en zekerheid centraal. Kortom, kies ook voor ons aannemersbedrijf in Houten!

Ontdek de aanpak van ons aannemersbedrijf

Ons aannemersbedrijf is voor vrijwel elke bouw- of verbouwklus in Houten in te schakelen. Wij staan dan ook bekend om onze veelzijdige aanpak.

Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij inmiddels een uitstekende reputatie hebben opgebouwd in meerdere disciplines in de bouw. Zo kunt u ons inschakelen voor het bouwen van een jaren ‘30 woning. Maar wij plaatsen met evenveel passie kunststof kozijnen of een dakkapel.

Kies voor onze overzichtelijke organisatie, ervaren vakmensen en goede voorbereiding. U ontdekt dan meteen dat voor ons samenwerking, betrouwbaarheid en communicatie de sleutel is voor een geslaagd bouwproject.

Aannemersbedrijf Houten

Wat ons aannemersbedrijf onderscheidt van de rest

Wat ons zo populair maakt in Houten en omstreken, is niet alleen het feit dat wij zo’n veelzijdig dienstenpakket aanbieden. Ten opzichte van andere, nieuwere bouwbedrijven, dragen wij namelijk al enorm veel ervaring met ons mee. Al sinds 1977 pakt Hako Bouw allerhande klussen op. Vanaf het begin was onze doelstelling: “het leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming”. Ook al zijn we in de tussentijd wat gewisseld van eigenaar, wij hanteren nog steeds dezelfde waarden. Omdat we bovendien lid zijn van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, een uitstekende service en een mooie garantie.

Een greep uit onze diensten

Onze vakmensen pakken graag elke klus in Houten voor u op. Zo zijn wij in te schakelen voor het:

  • Plaatsen van dakkapellen
  • Realiseren van nieuwbouw
  • Plaatsen van kunststof kozijnen
  • Opzetten van een projectontwikkeling
  • Verrichten van een verbouwing of renovatie

Laat ons vandaag nog weten welke werkzaamheden u voor ons klaar heeft liggen.

Neem contact op met ons aannemersbedrijf in Houten

Wilt u uw (ver)bouwproject overdragen aan een bewezen en betrouwbaar aannemersbedrijf? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Als u eerst meer informatie wenst over onze diensten, raden wij u aan te bellen naar 030-6080099 of een mail te sturen naar info@hakobouwmontfoort.nl. Schakel vandaag nog ons aannemersbedrijf in Houten in!