AANNEMERSBEDRIJF
HOUTEN

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

VOOR AL UW BOUWPROJECTEN IN HOUTEN

Wilt u in contact komen met een aannemersbedrijf in Houten? Maak een afspraak met Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Bovendien bieden we diensten aan in service & onderhoud. Wij hebben al vele bedrijven, particulieren, architecten en woningbouwverenigingen uit Houten en omgeving mogen helpen. Bij elk project staan kwaliteit en zekerheid centraal. Kortom, kies ook voor ons aannemersbedrijf in Houten!

Informatie opvragen?

hako mensen

ONTDEK DE AANPAK VAN ONS AANNEMERSBEDRIJF

Ons aannemersbedrijf is voor vrijwel elke bouw- of verbouwklus in Houten in te schakelen. Wij staan dan ook bekend om onze veelzijdige aanpak.

Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij inmiddels een uitstekende reputatie hebben opgebouwd in meerdere disciplines in de bouw. Zo kunt u ons inschakelen voor het bouwen van een jaren ‘30 woning. Maar wij plaatsen met evenveel passie kunststof kozijnen of een dakkapel.

Kies voor onze overzichtelijke organisatie, ervaren vakmensen en goede voorbereiding. U ontdekt dan meteen dat voor ons samenwerking, betrouwbaarheid en communicatie de sleutel is voor een geslaagd bouwproject.

WAT ONS AANNEMERSBEDRIJF ONDERSCHEIDT VAN DE REST

Wat ons zo populair maakt in Houten en omstreken, is niet alleen het feit dat wij zo’n veelzijdig dienstenpakket aanbieden. Ten opzichte van andere, nieuwere bouwbedrijven, dragen wij namelijk al enorm veel ervaring met ons mee. Al sinds 1977 pakt Hako Bouw allerhande klussen op. Vanaf het begin was onze doelstelling: “het leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming”. Ook al zijn we in de tussentijd wat gewisseld van eigenaar, wij hanteren nog steeds dezelfde waarden. Omdat we bovendien lid zijn van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, een uitstekende service en een mooie garantie.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Onze vakmensen pakken graag elke klus in Houten voor u op. Zo zijn wij in te schakelen voor het:

  • Plaatsen van dakkapellen
  • Realiseren van nieuwbouw
  • Plaatsen van kunststof kozijnen
  • Opzetten van een projectontwikkeling
  • Verrichten van een verbouwing of renovatie

Laat ons vandaag nog weten welke werkzaamheden u voor ons klaar heeft liggen.

NEEM CONTACT OP MET ONS AANNEMERSBEDRIJF IN HOUTEN

Wilt u uw (ver)bouwproject overdragen aan een bewezen en betrouwbaar aannemersbedrijf? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Als u eerst meer informatie wenst over onze diensten, raden wij u aan te bellen naar 030-6080099 of een mail te sturen naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Schakel vandaag nog ons aannemersbedrijf in Houten in!