AANNEMERSBEDRIJF Apeldoorn

WIJ VERZORGEN GRAAG UW BOUWPROJECT IN Apeldoorn

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Apeldoorn? U heeft Hako Bouw gevonden. Dé specialist als het gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Daarnaast blinken wij uit in service & onderhoud. Voor onder andere woningbouwverenigingen, bedrijven, particulieren en architecten hebben wij al veel projecten in Apeldoorn mogen realiseren. Heeft u ook behoefte aan een kwalitatieve en eerlijke partner? Neem contact op met ons aannemersbedrijf in Apeldoorn!

Informatie opvragen?  GEEF AAN ONS AANNEMERSBEDRIJF UW WENSEN DOOR

  Laat ons uitvoerig weten welk project u op de planning heeft staan. Wij zetten alles op alles om uw verwachtingen te overtreffen. De vakmensen van ons aannemersbedrijf werken altijd met groot enthousiasme en talent.

  Of wij nou alleen uw kozijnen mogen vervangen of een geheel nieuw woningbouwproject mogen realiseren, bij ons staan een goede samenwerking, een overzichtelijke planning en heldere communicatie centraal.

  Wat ook interessant is voor u, is dat wij in meerdere disciplines in de bouw uiterst bekwaam en ervaren zijn. Kortom, ontdek zelf waarom wij zo’n positieve reputatie hebben opgebouwd in Apeldoorn en omstreken.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  UW VOORDELEN BIJ HAKO BOUW

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zelf uw woning berekenen
  • Mooie basisontwerpen
  • Garantiewoning

  EEN GREEP UIT ONS DIENSTENPAKKET

  Omdat wij voor elk gebied in de bouw de juiste kennis en ervaring hebben, ligt elk project in Apeldoorn bij onze vakmensen in de juiste handen. Zo kunt u ons inschakelen voor het:

  • Plaatsen van een dakkapel
  • Plaatsen van kunststof kozijnen
  • Realiseren van nieuwbouwwoningen
  • Verzorgen van een projectontwikkeling
  • Verrichten van een verbouwing of renovatie

  Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

  WAARIN ONS AANNEMERSBEDRIJF VERSCHILT VAN DE REST

  Ons bouwbedrijf verschilt op verschillende punten van de standaard bouwbedrijven. Waar zij zeer recent gestart zijn met spotgoedkope maar onervaren krachten, verrichten wij onze diensten al sinds 1977 in Apeldoorn en omstreken. Al onze werknemers zijn volledig opgeleid, zijn ruim ervaren in het vak en streven altijd de hoogste kwaliteit en een uitstekende service na.

  Nog voor onze start was ons uitgangspunt “het leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming”. Dat is ons meer dan gelukt. Omdat we inmiddels ook lid zijn van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant, geniet u ook nog eens van een mooie garantie op ons werk.

  SCHAKEL ONS AANNEMERSBEDRIJF IN Apeldoorn IN

  Overweegt u ons aannemersbedrijf in te schakelen? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen tegen welke prijs, door een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Als u vragen heeft mag u bellen naar 030-6080099 of mailen naar verkoop@hakobouw.nl. Als u ons aannemersbedrijf inschakelt in Apeldoorn, bent u verzekerd van een topresultaat!

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct