AANNEMER UTRECHT

BOUWPROJECT IN UTRECHT?

Heeft u een bouwproject en zoekt u hiervoor een goede aannemer in Utrecht? Zoek niet langer en kies voor Hako Bouw. Ons aannemersbedrijf is al succesvol actief sinds 1977. Hoewel ons bedrijf enige veranderingen heeft ondergaan, is ons doel nog altijd hetzelfde: leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming.

Deze doelstelling streven we al jaren met passie na en om die reden zijn we al lange tijd een heus begrip in Montfort en omgeving en hebben we een uitstekende reputatie in diverse disciplines in de bouw. Wanneer u een aannemer in Utrecht zoekt, kunt u aan ons denken op het gebied van nieuwbouw, woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en service & onderhoud.

Informatie opvragen?  EEN AANNEMER IN UTRECHT DIE GAAT VOOR KWALITEIT

  Voor elke bouw is kwaliteit een essentieel onderdeel. U wilt immers jarenlang onbezorgd genieten van uw woning of bedrijfspand. Hako Bouw neemt het leveren van kwaliteit heel erg serieus. Het is niets voor niets dat wij een zeer goede reputatie hebben opgebouwd als aannemer in onder andere Utrecht. Tevens zijn wij lid bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant.

  Hoe wij u de kwaliteit leveren die u verdient? Doordat wij een overzichtelijke organisatie zijn, altijd gaan voor een goede en zorgvuldige voorbereiding, zeer professioneel personeel in dienst hebben en werken in teamverband met onze opdrachtgever. Deze nauwgezette samenwerking, betrouwbaarheid en directe communicatie is de sleutel van ons succes en uw geslaagde bouwproject. Kortom: wij zijn dé aannemer in Utrecht.

  Ontmoet uw partner voor uw project in Utrecht

  Bent u op zoek naar een vakbekwame en betrouwbare aannemer in Utrecht? Neem contact op met de aannemers van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Onze aannemer pakt graag elke bouw, verbouw of renovatie voor u op. Uiteraard inclusief optimale service en perfect onderhoud. Al vele bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen en architecten uit Utrecht hebben voor onze aannemers gekozen. Volgt u ook? Neem contact op met de beste aannemer in provincie Utrecht!

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  SCHAKEL ONZE AANNEMER NABIJ UTRECHT IN VOOR UW BOUWPROJECT

  Ga ook voor kwaliteit en laat uw bouwproject met een gerust hart over aan de aannemers in Utrecht van Hako Bouw. Wij zetten ons met passie in voor particulieren, bedrijven, gemeentes, woningbouwverenigingen en architecten.

  Bel voor meer informatie, advies of een afspraak naar: 030-6080099. Of stuur ons een e-mail: verkoop@hakobouw.nl

  Welke klus overhandigt u aan onze aannemers?

  Omdat onze aannemers bekwaam en ervaren zijn in alle facetten in de bouw, kunnen wij alles voor u oppakken in Utrecht. Wij hoeven daarom niet alle zaken uit te besteden, maar pakken eigenhandig al uw klussen op. Zo heeft u ook maar één contactpersoon voor al uw klussen. Dat zorgt voor een overzichtelijke planning en heldere communicatie. Bovendien weet u bij ons zeker dat onze aannemer altijd de hoogste kwaliteit nastreeft. Wat wenst u van ons? Een notariswoning in Utrecht? Of wilt u uw huis in Utrecht uitbreiden met een dakraam of dakkapel? Geef het vandaag nog aan ons door.

  DE DIENSTEN VAN ONZE AANNEMERS IN UTRECHT

  U kunt Hako Bouw voor diverse diensten inschakelen. Denk aan:

  • Nieuwbouw: door onze flexibiliteit en ervaring kunnen we elk bouwproject optimaal inrichten, aansturen en tot in de puntjes realiseren
  • Verbouw: wilt u aanbouwen of verbouwen? Wacht niet te lang om onze aannemers in Utrecht in te schakelen zodat we tijdig met de essentiële voorbereidingen kunnen beginnen
  • Renovatie: kan ervoor zorgen dat woningen en bedrijfspanden weer voldoen de eisen van de toekomst. Wij denken graag met u mee
  • Service & Onderhoud: onderhoud is altijd nodig om de levensduur van panden te verlengen en de waarde te behouden. Zowel voor particulieren, woningbouwverenigingen als bedrijven

  Zo komt onze aannemer in Utrecht aan zijn goede reputatie

  In 1977 bedacht onze originele oprichter: “Ik wil een betrouwbare onderneming oprichten en optimale kwaliteit leveren”. U voelt al aan dat dit ons ruim gelukt is. Onze aannemer heeft niet voor niets een zeer goede reputatie in Utrecht. Dit komt niet alleen door onze ruime ervaring, maar ook door onze betrokken en volledige aanpak. Wij gaan van A tot Z een nauwe samenwerking met u aan, zodat we precies datgene realiseren dat volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien kiest u voor een prima service en goede garanties. Wij zijn namelijk aangesloten bij Stichting Bouwgarant en Bouwend Nederland. Wat mag onze aannemer in Utrecht voor u realiseren?

  Ontdek wat onze aannemers al in Utrecht gerealiseerd hebben

  In heel provincie Utrecht zijn wij al meermaals ingeschakeld om een:

  • Dakkapel te plaatsen
  • Kunststof kozijn te plaatsen
  • Projectontwikkeling op te zetten
  • Nieuwbouwwoning te verwezenlijken
  • Verbouwing of renovatie te verzorgen

  Staat uw project er niet tussen? Neem contact met ons op!
  Nieuwsgierig hoeveel het u kost om een huis te laten bouwen? Lees dan hier meer >>

  AANNEMER UTRECHT

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct