AANNEMER
UTRECHT

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

BOUWPROJECT IN UTRECHT?

Heeft u een bouwproject en zoekt u hiervoor een goede aannemer in Utrecht? Zoek niet langer en kies voor Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Ons aannemersbedrijf is al succesvol actief sinds 1977. Hoewel ons bedrijf enige veranderingen heeft ondergaan, is ons doel nog altijd hetzelfde: leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming.

Deze doelstelling streven we al jaren met passie na en om die reden zijn we al lange tijd een heus begrip in Montfort en omgeving en hebben we een uitstekende reputatie in diverse disciplines in de bouw. Wanneer u een aannemer in Utrecht zoekt, kunt u aan ons denken op het gebied van nieuwbouw, woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en service & onderhoud.

Informatie opvragen?

hako mensen

EEN AANNEMER IN UTRECHT DIE GAAT VOOR KWALITEIT

Voor elke bouw is kwaliteit een essentieel onderdeel. U wilt immers jarenlang onbezorgd genieten van uw woning of bedrijfspand. Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw neemt het leveren van kwaliteit heel erg serieus. Het is niets voor niets dat wij een zeer goede reputatie hebben opgebouwd als aannemer in onder andere Utrecht. Tevens zijn wij lid bij Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant.

Hoe wij u de kwaliteit leveren die u verdient? Doordat wij een overzichtelijke organisatie zijn, altijd gaan voor een goede en zorgvuldige voorbereiding, zeer professioneel personeel in dienst hebben en werken in teamverband met onze opdrachtgever. Deze nauwgezette samenwerking, betrouwbaarheid en directe communicatie is de sleutel van ons succes en uw geslaagde bouwproject. Kortom: wij zijn dé aannemer in Utrecht.

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

DE DIENSTEN VAN ONZE AANNEMERS IN UTRECHT

U kunt Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw voor diverse diensten inschakelen. Denk aan:

  • Nieuwbouw: door onze flexibiliteit en ervaring kunnen we elk bouwproject optimaal inrichten, aansturen en tot in de puntjes realiseren
  • Verbouw: wilt u aanbouwen of verbouwen? Wacht niet te lang om onze aannemers in Utrecht in te schakelen zodat we tijdig met de essentiële voorbereidingen kunnen beginnen
  • Renovatie: kan ervoor zorgen dat woningen en bedrijfspanden weer voldoen de eisen van de toekomst. Wij denken graag met u mee
  • Service & Onderhoud: onderhoud is altijd nodig om de levensduur van panden te verlengen en de waarde te behouden. Zowel voor particulieren, woningbouwverenigingen als bedrijven

SCHAKEL ONZE AANNEMER NABIJ UTRECHT IN VOOR UW BOUWPROJECT

Ga ook voor kwaliteit en laat uw bouwproject met een gerust hart over aan de aannemers in Utrecht van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Wij zetten ons met passie in voor particulieren, bedrijven, gemeentes, woningbouwverenigingen en architecten.

Bel voor meer informatie, advies of een afspraak naar: 030-6080099. Of stuur ons een e-mail: verkoop@hakobouwmontfoort.nl.