AANNEMER NIJKERK

ONTMOET UW PARTNER VOOR UW PROJECT IN Nijkerk

Bent u op zoek naar een vakbekwame en betrouwbare aannemer in Nijkerk? Neem contact op met de aannemers van Hako Bouw. Onze aannemer pakt graag elke bouw, verbouw of renovatie voor u op. Uiteraard inclusief optimale service en perfect onderhoud. Al vele bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen en architecten uit Nijkerk hebben voor onze aannemers gekozen. Volgt u ook? Neem contact op met de beste aannemer in Nijkerk.

Informatie opvragen?  WELKE KLUS OVERHANDIGT U AAN ONZE AANNEMERS?

  Omdat onze aannemers bekwaam en ervaren zijn in alle facetten in de bouw, kunnen wij alles voor u oppakken in Nijkerk. Wij hoeven daarom niet alle zaken uit te besteden, maar pakken eigenhandig al uw klussen op. Zo heeft u ook maar één contactpersoon voor al uw klussen.

  Dat zorgt voor een overzichtelijke planning en heldere communicatie. Bovendien weet u bij ons zeker dat onze aannemer altijd de hoogste kwaliteit nastreeft. Wat wenst u van ons? Een notariswoning in Nijkerk? Of wilt u uw huis uitbreiden met een dakraam of dakkapel? Geef het vandaag nog aan ons door.

  Voorbeeld van traditionele woning
  Modelwoningen

  Traditionele woning

  De traditionele woning is een doordacht ontwerp met veelzijdige mogelijkheden. Met zijn scherpe prijs komt vrijstaand wonen voor meer mensen binnen handbereik.

  Bekijk dit woningtype
  wat kost een vrijstaande woning
  Modelwoningen

  Moderne notariswoning

  Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Landelijke T-Kap

  De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Klassieke notariswoning

  De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details. De in het midden geplaatste voordeur zorgt voor een unieke entree van de woning.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Jaren 30 woning

  Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

  Bekijk dit woningtype
  Eigentijdse woning voorzijde
  Modelwoningen

  Eigentijdse woning

  Voor bijzondere woningtypes hebben wij diverse basisontwerpen ontwikkeld. Zo hebben we ook een ontwerp voor een modern, eigentijds huis.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Moderne villa

  De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

  Bekijk dit woningtype
  Modelwoningen

  Herenwoning

  Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

  Bekijk dit woningtype

  ONZE VOORDELEN

  • Heldere afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Zelf uw woning berekenen
  • Kwaliteit
  • Garantiewoning

  ONTDEK WAT ONZE AANNEMERS AL IN Nijkerk GEREALISEERD HEBBEN

  In heel Nijkerk zijn wij al meermaals ingeschakeld om een:

  • Dakkapel te plaatsen
  • Kunststof kozijn te plaatsen
  • Projectontwikkeling op te zetten
  • Nieuwbouwwoning te verwezenlijken
  • Verbouwing of renovatie te verzorgen

  Staat uw project er niet tussen? Neem contact met ons op!

  ZO KOMT ONZE AANNEMER IN Nijkerk AAN ZIJN GOEDE REPUTATIE

  In 1977 bedacht onze originele oprichter: “Ik wil een betrouwbare onderneming oprichten en optimale kwaliteit leveren”. U voelt al aan dat dit ons ruim gelukt is. Onze aannemer heeft niet voor niets een zeer goede reputatie in Nijkerk. Dit komt niet alleen door onze ruime ervaring, maar ook door onze betrokken en volledige aanpak.

  Wij gaan van A tot Z een nauwe samenwerking met u aan, zodat we precies datgene realiseren dat volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien kiest u voor een prima service en goede garanties. Wij zijn namelijk aangesloten bij Stichting Bouwgarant en Bouwend Nederland. Wat mag onze aannemer in Nijkerk voor u realiseren?

  SCHAKEL ONZE AANNEMERS IN Nijkerk IN

  Kortom, u hoeft niet verder te zoeken naar een aannemer in Nijkerk of omgeving. Ontdek geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen tegen welke prijs. Vraag een offerte aan, bel naar 030-6080099 of stuur een mail naar verkoop@hakobouw.nl Onze aannemers uit Nijkerk zijn erg benieuwd naar uw project of klus!

  AANNEMER Nijkerk

  Wat kost een huis bouwen?

  Start direct