AANNEMER
NIEUWEGEIN

Bereken gratis uw kosten voor uw nieuwbouw project Start direct

ONTMOET UW PARTNER VOOR UW PROJECT IN NIEUWEGEIN

Bent u op zoek naar een vakbekwame en betrouwbare aannemer in Nieuwegein? Neem contact op met de aannemers van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Onze aannemer pakt graag elke bouw, verbouw of renovatie voor u op. Uiteraard inclusief optimale service en perfect onderhoud. Al vele bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen en architecten uit Nieuwegein hebben voor onze aannemers gekozen. Volgt u ook? Neem contact op met de beste aannemer in Nieuwegein.

Informatie opvragen?

hako mensen

WELKE KLUS OVERHANDIGT U AAN ONZE AANNEMERS?

Omdat onze aannemers bekwaam en ervaren zijn in alle facetten in de bouw, kunnen wij alles voor u oppakken in Nieuwegein. Wij hoeven daarom niet alle zaken uit te besteden, maar pakken eigenhandig al uw klussen op. Zo heeft u ook maar één contactpersoon voor al uw klussen.

Dat zorgt voor een overzichtelijke planning en heldere communicatie. Bovendien weet u bij ons zeker dat onze aannemer altijd de hoogste kwaliteit nastreeft. Wat wenst u van ons? Een notariswoning in Nieuwegein? Of wilt u uw huis uitbreiden met een dakraam of dakkapel? Geef het vandaag nog aan ons door.

ONTDEK WAT ONZE AANNEMERS AL IN NIEUWEGEIN GEREALISEERD HEBBEN

In heel Nieuwegein zijn wij al meermaals ingeschakeld om een:

  • Dakkapel te plaatsen
  • Kunststof kozijn te plaatsen
  • Projectontwikkeling op te zetten
  • Nieuwbouwwoning te verwezenlijken
  • Verbouwing of renovatie te verzorgen

Staat uw project er niet tussen? Neem contact met ons op!

Modelwoningen

Moderne Villa 2.0

De moderne villa onderscheidt zich van de andere stijlen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen gecombineerd met veel glas.

Modelwoningen

Landelijke kap

De landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout.

Modelwoningen

Moderne Notariswoning

Een moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details.

Modelwoningen

Klassieke notariswoning

De notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur en authentieke materialen en details.

Modelwoningen

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is tijdloos maar toch karakteristiek. De details zijn redelijk simplistisch en strak.

Modelwoningen

Herenwoning

Een klassiek herenhuis heeft traditionele charme, maar voldoet aan de huidige eisen.

onze voordelen

Heldere afspraken

Betrouwbaarheid

Zelf uw woning berekenen

Kwaliteit

Garantiewoning

ZO KOMT ONZE AANNEMER IN NIEUWEGEIN AAN ZIJN GOEDE REPUTATIE

In 1977 bedacht onze originele oprichter: “Ik wil een betrouwbare onderneming oprichten en optimale kwaliteit leveren”. U voelt al aan dat dit ons ruim gelukt is. Onze aannemer heeft niet voor niets een zeer goede reputatie in Nieuwegein. Dit komt niet alleen door onze ruime ervaring, maar ook door onze betrokken en volledige aanpak.

Wij gaan van A tot Z een nauwe samenwerking met u aan, zodat we precies datgene realiseren dat volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien kiest u voor een prima service en goede garanties. Wij zijn namelijk aangesloten bij Stichting Bouwgarant en Bouwend Nederland. Wat mag onze aannemer in Nieuwegein voor u realiseren?

SCHAKEL ONZE AANNEMERS IN NIEUWEGEIN IN

Kortom, u hoeft niet verder te zoeken naar een aannemer in Nieuwegein of omgeving. Ontdek geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen tegen welke prijs. Vraag een offerte aan, bel naar 030-6080099 of stuur een mail naar verkoop@hakobouwmontfoort.nl. Onze aannemers uit Nieuwegein zijn erg benieuwd naar uw project of klus!