Hako

Aannemer Houten

Hako

Meer informatie aanvragen?*verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Voor uw bouwproject Houten

Bent u op zoek naar een aannemer in Houten? Maak dan kennis met de aannemers van Bouw- en Aannemersbedrijf Hako Bouw. Als vakkundige en ervaren aannemer kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van verbouw, nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Ook bieden wij complete diensten aan in service & onderhoud. Al vele bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen en architecten hebben onze aannemers ingeschakeld in Houten. Kies ook voor onze kwaliteit en zekerheid en schakel onze aannemer in Houten in!

Ontdek de aanpak van onze aannemers

Wat voor een bouw-, verbouw- of aanbouwklus u ook klaar heeft liggen in Houten, onze aannemers zijn ermee bekend. Wij zijn namelijk bekwaam en ervaren in meerdere disciplines in de bouw. Hierdoor genieten wij van een uitstekende reputatie in de hele provincie Utrecht. Wilt u dat wij een klassieke notariswoning voor u bouwen nabij het centrum van Houten? Of heeft u behoefte aan een dakkapel of kunststof kozijnen in Houten? Als aannemer werken wij enkel met de beste producten, zorgen we voor een goede en overzichtelijke planning en bent u verzekerd van een correcte samenwerking met heldere communicatie.

Belangrijke informatie over onze aannemer voor Houten

Onze aannemer heeft al vele mooie bouwprojecten in Houten en omgeving mogen bouwen. Zo hebben wij in Houtense regio al vele indrukwekkende panden mogen realiseren. Ons aannemersbedrijf is opgericht in 1977. Het streven dat we toen stelden, “het leveren van kwaliteit en het oprichten van een betrouwbare onderneming”, hanteren wij nog steeds als uitgangspunt.

Wilt u onze aannemer in Houten inschakelen? U verzekert uzelf dan van een uitstekende service, de hoogste kwaliteit en een goede garantie. Wij zijn namelijk lid van Stichting Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Wat mogen onze aannemers in Houten voor u betekenen?

Voor vrijwel elke klus bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres. Zo kunnen wij:

  • Dakkapellen plaatsen
  • Kunststof kozijnen plaatsen
  • Nieuwbouwwoningen realiseren
  • Een projectontwikkeling opzetten
  • Een verbouwing of renovatie verrichten

Neem vandaag nog contact met ons op. Vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan voor uw project.

Aannemer Houten

Schakel onze aannemers in Houten in

Bent u op zoek naar een bewezen aannemer in Houten en omgeving?

Schakel ons aannemersbedrijf in. Vraag een offerte aan, bel naar 030-6080099 of stuur een e-mail naar info@hakobouwmontfoort.nl.

Voor uw klus snellen onze aannemers direct naar Houten!